Xperia S için ICS yaptım ama pişman oldum.. Sorunlarıma çözümünüz vardır umarım :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
    Konu Sahibi
Xperia S için ICS yaptım ama pişman oldum.. Sorunlarıma çözümünüz vardır umarım :/
İyi geceler hayırlı ramazanlar tüm arkadaşlarım..
Bugün iftara doğru vakit geçsin diye laptopu açtım sony pc com. programı otomatik uyarı verdi güncelleştirme var diye,bende telefonu bağladım yedeklemeden kurmaya kadar herşeyi otomatik yaptırdım,güncelleme esnasında dosyaları wi-fi ile indirdim çünki laptopdan giriyordum,bir ara geldiğimde wi-fi bağlantısının koptuğunu ancak dosya indirmesinin iptal olmadığını gördüm yerinde sayıyordu. Tekrar bağlandım wi-fi'ye. Devam etti bağlantım 1 saate yakın sürede dosyalar indi güncellememi yapmış oldum. Ancak 2.3.7 kullanırken GALERİ vardı şuan yok,resimler ALBÜM olarak görünüyor ve klasörleme sistemi yok. 900 küsür fotom direk açılıyor, klasörleme yapmak imkanım yokmu arkadaşlar ? Birkaç sorunum daha var ama onları hallederim gözüyle baktığım için yazmıyorum lütfen buna yardımcı olun, okul-inşaat-arabam-vs-vs gibi klasör oluşturup ona göre bakıyordum ama güncellemeden sonra fark ettim ki GALERİ yok ve klasörleme sistemide gitmiş adeta.. Özellikle xperia s sahibi olup bu güncelleştirmeyi yapıp şuan bakan arkadaşlar yorum yapabilirlermi bana ? Lütfen çünki bu benim için önemli bir durum..

mc_shekil

mc_shekil

Üye
iyi geceler sanada hayırlı ramazanlar dilerim..aslında klasörleme var sen pek incelememişsin sanırım..evet dediğin doğru açar açmaz tüm resimler karşımıza çıkıyor ama resimlerin hafıza kartında ise ve hepsi ayrı ayrı klasörlerde ise albüme girdiğin zaman sağ üstte aşağı ok işareti var ona tıkladığında hepsinin ayrı ayrı klasörlerde olduğunu göreceksin :oke:

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
    Konu Sahibi
Bende hafıza kartı yok 32 gb direk kendi hafızası var aletin.. O dediğin yeri biliyorum tıkladım denedim ama bu seferde klasörlere verdiğim isimlerle değil çekildiği zaman aralıklarına göre sıralayıp gösteriyor.. Mesela Ailem diye klasöre isim verdim ama onu göremiyorum.. Aylara göre sınıflandırmış öyle gösteriyor bu seferde.. onu nasıl ayarlıyabilrim ? vallahi bıktım ice cream denilen şeyden D:

mc_shekil

mc_shekil

Üye
hafıza kartı dediysem anla işte :ehe hafızada yani...seninki nasıl iş bende anlamadım.:hmmm..benimkinde ilk albüme girdiğim zaman senin dediğin gibi zaman aralıklarına göre sıralıyor sonra dediğim yere tıkladığımda hafızadaki resimleri klasör klasör gösteriyor'' ailem-askerlik-iş '' falan diye ayrı ayrı gözüküyor..sen en iyisi SEUS ile tekrardan bi onarma yap bence, bi anormallik var senin ics de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt