Xperia Ray Şarj Çabuk Bitiyor

Sponsorlu Bağlantılar

posluu

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Ray Şarj Çabuk Bitiyor
sa arkadaşlar 3 aylık xperia ray sahibiyim 2-3 gün önce basladı sorun şarj ediyorum telefonu hiç mesajlasıp konusmam telefonla pek oynamam da mesela bugun sarj edıyorum yarın sabah bakıyorum sarj %8-9 kalmıs bütün tasarruf modları da acık :S telefonumda du battery saver program yukluydu sımdı kaldırdım hala devam edıyo acaba telefonumun ayarını falan mı bozdu bu programdan olur mu bi yardım eder misiniz :)

Invoke

Invoke

Üye
3aylık ray sahibisin de telefon 3aylık mı? Belki batarya ölmüştür?Uyku moduna geçmiyor mu acaba? :hmmm ,flashtool ile stock rom flashla. Bilmediğin gereksiz, ram, antivirüs, ya da batarya tasarrufu gibi programlar yükleme.

posluu

Üye
    Konu Sahibi
3aylık ray sahibisin de telefon 3aylık mı? Belki batarya ölmüştür?Uyku moduna geçmiyor mu acaba? :hmmm ,flashtool ile stock rom flashla. Bilmediğin gereksiz, ram, antivirüs, ya da batarya tasarrufu gibi programlar yükleme.
dostum uyku moduna nasıl geçiricem bir de geçip geçmemesiyle sorunun alakası var mıdır

fmr memory yüklü şuan program olarak baska bir sey yok dediklerinin içinde

Invoke

Invoke

Üye
Uyku moduna kendisi geçer hacı, sen ekranı kapattığın bir süre sonra derin uyku moduna geçer, acaba geçmiyorsa, bozuksa ya da geçmesini bir şey engelliyorsa (senkronizasyon olur, bir iki bildirim olur, ne biliyim facebook filan...) şarj biter :/

posluu

Üye
    Konu Sahibi
Uyku moduna kendisi geçer hacı, sen ekranı kapattığın bir süre sonra derin uyku moduna geçer, acaba geçmiyorsa, bozuksa ya da geçmesini bir şey engelliyorsa (senkronizasyon olur, bir iki bildirim olur, ne biliyim facebook filan...) şarj biter :/
he uyku moduna geçiyo dostum flash tool ne işe yarıyor sakatlık cıkarmasın bir şeyleri siler mi acaba

Invoke

Invoke

Üye
Her şeyi siler :DOrijinal yazılımı tekrar kuracaksın yani, her şey silinecek, ilk aldığın gibi olacak telefon... Eğer yazılımsal bir sorun varsa düzelir, düzelmezse bataryan ölmüş :D

posluu

Üye
    Konu Sahibi
Her şeyi siler :DOrijinal yazılımı tekrar kuracaksın yani, her şey silinecek, ilk aldığın gibi olacak telefon... Eğer yazılımsal bir sorun varsa düzelir, düzelmezse bataryan ölmüş :D
tamam zaten bir şey yüklemedim telefona hafıza kartını etkiler mi müzik video foto vs...

Invoke

Invoke

Üye
Yok hafıza kartına bir şey olmaz.

posluu

Üye
    Konu Sahibi
dostum çok meşgul ettim flashtool pc için mi :S usb yoluyla mı flashlıyacagım

Invoke

Invoke

Üye
Pcye kuruyorsun, teli pcye bağlıyorsun flashlıyorsun :)O link eski dur yenisini bulayım.
Bunları indir, ilk linkde anlatımı var, takılırsan sorarsın.

posluu

Üye
    Konu Sahibi
Pcye kuruyorsun, teli pcye bağlıyorsun flashlıyorsun :)O link eski dur yenisini bulayım.
tmm inidiroyurm
dostum bu yöntemin normal fabrika ayarlarına döndürden farkı nedir ki
hacı indirdim bunları ama nasıl yapıcagıma ait bi metin belgesi yok ikisini de indirdim
Yok hafıza kartına bir şey olmaz.
hacı yapıyorum anlatılanları geri tusuna basıp kabloyu takıyorum hala o şema duruyo start falan ayzmıyo 15 dk kalıyo öyle bir şey olmuyo :SYA BİRADER YÜKLEDİM VERDİGİNİ DE SEN BANA ANDROİD 4 VERMİŞSİN BEN SANA ANDROİD 4 MÜ İSTEDİM YA 2.3 TÜ ŞİMDİ BEN BUNU NASIL 2.3 ÇEKİCEM KAŞ YAPICAM DERKEN GÖZ ÇIKARDIN YA

Invoke

Invoke

Üye
Sakin ol aga bir kaç saat giremedim diye... :zzz:
2.3de istemedin 2.3 deseydin 2.3 atardık...Ben son sürümü attım. Aynı işlemleri 2.3 romu ile yapacaksın düzelecek.

Bu sayfada var romlar, istediğini indir.
Geri düğmesi ile değil ses kısma ile yapılıyor rayde.metin belgesi de en üstte attığım linkte vardı anlatımı var dedim. Youtubeda dahi var, iyilik ediyoruz, laf işitiyoruz arkadaş :zzz:

posluu

Üye
    Konu Sahibi
Sakin ol aga bir kaç saat giremedim diye... :zzz:
2.3de istemedin 2.3 deseydin 2.3 atardık...Ben son sürümü attım. Aynı işlemleri 2.3 romu ile yapacaksın düzelecek.

Bu sayfada var romlar, istediğini indir.
Geri düğmesi ile değil ses kısma ile yapılıyor rayde.metin belgesi de en üstte attığım linkte vardı anlatımı var dedim. Youtubeda dahi var, iyilik ediyoruz, laf işitiyoruz arkadaş :zzz:
kardeşim sakın yanlış anlamaaaaaa !!!! SENİ SEVİORUM sadece korktum herkes kasıyo falan dedi bu 4e ben de tel arızalanır diye ürktüm :) :* ve sorunlar kendişini belli etti zaten kamera falan çekmiyo :)

Invoke

Invoke

Üye
Flashlarken bir yanlışlık olmuştur, ben 4.0.4 kullanıyorum, sorun yok. Tekrar flashla bence, yine istersen gb linki yukarıda.

posluu

Üye
    Konu Sahibi
Flashlarken bir yanlışlık olmuştur, ben 4.0.4 kullanıyorum, sorun yok. Tekrar flashla bence, yine istersen gb linki yukarıda.
canım 2.3.4 attıgın lınkten indiricem şimdi bakalım kardeşim
kardeşm bu da güzel de şu sorunlarımı çözüver ya kamera açıom bellek dolu diyor aynı dedikerlin gibi attım flashı

Invoke

Invoke

Üye
Aga romu ben yazmadım, nasıl çözeyim :D O sorunlar yok ben de, 2.3.4 inerken tekrar flashlamayı dener misin? Wipe seçenekleri işaretli olsun. Olmadı 2.3.4'üne dönersin.Hangisi kurulu sen de .587 mi .13 mü? Ayarlar>Telefon hakkında>derleme numarası

posluu

Üye
    Konu Sahibi
Aga romu ben yazmadım, nasıl çözeyim :D O sorunlar yok ben de, 2.3.4 inerken tekrar flashlamayı dener misin? Wipe seçenekleri işaretli olsun. Olmadı 2.3.4'üne dönersin.Hangisi kurulu sen de .587 mi .13 mü? Ayarlar>Telefon hakkında>derleme numarası
41b0587 kardşim