İNTERNET KOTASI

Sponsorlu Bağlantılar

ustura42

ustura42

Üye
    Konu Sahibi
İNTERNET KOTASI
merhaba arkadaşlar. xperia z1 telefonum var. bugün başıma şu olay geldi. telefonu şarjdan çıkardım ve telefonu kullanmadan 1,5-2 saat gibi kısa bi süre içinde şarjı yarının altına indi. ardından aveadan mesaj geldi internet kotanız 800mb altına düşmüştür diye. 1 gün önce 1.5 gb kotam vardı 2 saat içinde 700 mb gibi bi kota gitmiş. ve ben interneti hiç kullanmadım. herzaman aktif olan facebook whatzapp gibi programların dışında. bunun sebebi ne olabilir hem şarjım çok çabuk bitiyor hem veriyi etkinleştirince kotam bir anda düşmeye devam ediyor. son 1 hafta içinde herhangi bi program vs yüklemedim telefonumda herhangi bi değişiklik yapmadım. tabi Google+ kurcalamanın dışında. Google+ bu kadar kota yermi? 2 saat içinde 700-800mb kota gider mi ? ayrıca Google+ yedeklemeyi kapattığım halde yine kota gitmeye ve şarjım bitmeye devam ediyor. yardımcı olursanız sevinirim

eren3546

eren3546

Üye
google market ayarlarinından wifi ile güncelle sec yüksek mb li oyun varsa güncellemiştir..

asphal8 cok sık guncrlleme cıkarıyor

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
veri kullanımına bakabilirsin

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Fotoğraflarını otomatik web depolarına yedekleyen program varmı veri kullanım bölümünden bak

ustura42

ustura42

Üye
    Konu Sahibi
dediğim gibi bir tek Google+ var fotoğrafları yedekleyen. oyunda yok

Anil-D

Anil-D

Üye
internet speed meteri yükle ne kadar net harcadıgını sna soyluyor bildirim panelınde

Takipçi Satın Al

Üst Alt