nikenike06
Üye
Xperia neo v Sorunlara Çözüm
Sorunlara Çözüm Dedim Ama Ne Kadar Yardımcı Olurum Bilemem Aynı Telefon Bende Var Ama Hiçbir Sıkıntım Yok Sizden Gelen Şikayerler Beni Delirtiyor Ama Çok Saçma Şeyler Yazıyosunuz Zaten Telefonun 500mb lik Hafızası Var İlk Başta Bunu Doldurup Yok Telefonum Kasıyor Demeniz
Xperia neo v Nin Telefon Hafızasını Ne Kadar Çok Doldurursanız Ramden O Kadar Harcar Ve Bu Telefon Kascak Bir Telefon Degil 512 mb Bir Rami Olan Telefon Kasmaz Ha Gelelim 2. Konuya Şarz Dayandıramıyorum Bunu Diyen Arkadaşların Aldıkları İlk Android Telefon Oldugu İçin Söylüyolar Tabi 3310 DAKİ Şarz Kullanımını Android Telefondan Bekliyolar Adam Demiş 5 Saat Oyun Oynuyorum Şarzım %10 a Düşüyo Normal Olanda Budur Zaten Ne bu Telefona Akü Baglı Degil Buraya Kadar Anlaşılmayan Bişi Yok Sanırım Birde Isınma Sorunu Bu Harbiden Mallık Kardeşim Oyunu Açık Bırakıp Tuşu Kitliyosunuz Eee Oyun Arkada Çalışıyo Bu Şöyle Birşey Pc Oynarken Ekranı Kapatınca Oyun Kapanmaz Veya Oyundan Direk Orta Home Tuşuyla Çıkıyorsunuz Bu Halde Gine Uygulama Çalışır Ve Isınma Yapar Bundan Kurtulmak İçin Go Launcer İ İndirin Güzelce Temanızı Kurun Oyunlardan Çıktıgınızdada Çalışanlardan Tümünü Sonlandır Deyin En basit Yöntem Budur Söylencek Söz Kaldıysa Buyrun Söyleyin
bak şimdi kardeşim.. işlem yaparken telefon ısınıyor....+ batarya bnmkinde hiç ellemeden 3 saat içerisinde %90 a direk iniyor. arka planda uygulama kalmıyor ve telefon bmkinde sadece uygulamalarda ve internette ısınıyor durduk yere ısınmıyor. 512 mb rami olan telefon hiç kasmaz demişsin kasıyor 130mb free ram olunca.