Xperia Neo V Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

gölgee_65

gölgee_65

Üye
gurcu_selim kardeşim
:tşk:

darbeci_001

darbeci_001

Üye
arkadaşım veri trafiği ve arka planda çalışan bi çok uygulamayı kapattıktan sonra napıyım ben bu telefonu :) nin altına inince zaten güç tasarufuna geçiyor ve sadece acil durumluk uygulamalar açık kalıyor bence task killer tarzı şeylere hiç gerek yok

arkdasım 7/24 netemı gırıyorsun sen ? ben nete gırmedıgım zaman verı trafığını ve arka plan verılerını kapatıyorum gaytte ıse yarıyo. bazen gereksız uygulamalar acık kalıyor ve sarj yıyor bosu bosuna task kıller bence gereklı bır uygulama....

ladrex84

ladrex84

Üye
Bilgisayarımdaki interneti wifi olmadan telefonumda kullanmanin yolu varmı mesela usb kablosu üzerinden telefonu baglasam telefondan internete girebilir miyim...

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
    Konu Sahibi
ladrex onu bende denedim ve araştırdım ama şuan için öyle bi yöntem yok sanırım.

cncsenol

cncsenol

Üye
telefonu bilgisayara bağlayıp kablo veya bluetooth üzerinden interete girilmiyor mu? yapmayın arkadaşlar ölüm kalım meselesi benim için bu daha telefonu bile almamışken :blink:

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/android-modi...erneti-usb-ile-androidde-kullanma-611053.html

Şöyle bişey var pc'deki interneti telefonda kullanabilmek için ama telefonun root'lu olması gerekiyor.Ben telefona root yapmadığım için deneyemedim.Telefonu root'lu olan varsa deneyebilir.

cncsenol

Telefondaki interneti hiç bi program yada root'a gerek kalmadan pc'de kullanabilirsin ama pc'deki neti normal şartlar altında şuan için telefonda kullanabileceğim bi yöntem bulamadım.Anca root yaparak mümkün olduğu söyleniyor.Araştırmalarıma devam ediyorum :)

----------Eklendi @ 14:23:01 ---------- Yazıldı @ 14:20:27 ----------

Yalnız şöyle bişey var.Eğer laptop'tan 3g üzerinden kullandığınız bi internetiniz varsa ve win7 işletim sistemi kullanıyorsanız pc'ye bi program kurarak kablosuz ağ paylaşımı yapabilirsiniz.Ve telefonun wlan'ından bağlanabilirsiniz.

ladrex84

ladrex84

Üye
Önemli olan telefonun usb ile pc'ye bağlanıp, pc deki internetin telefonda kullanılması.. Amaç bu :-D bu konu üzerine yoğunlaşalım..

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
    Konu Sahibi
Root yapmadan şuan için mümkün gözükmüyor.Android telefonalrdan sadece htc sense ve üzeri romlarda pc internetini telefonda kulalnabiliyoruz.Diğerlerinde root yapmadan olmuyor.Yada ben bilmiyorum:) ama belki ICS ile bizim telefonlarda da htc gibi hiç bişeye gerek kalmadan sadece usb kablosunu takıp bağlanabiliriz.ICS'yi bekleyip görecez

mami90

Üye
tek kelime ile süper teksorunu tutulmaması:)

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
    Konu Sahibi
tutulmayan ne anlamadım.Neo V diyorsan bence biraz piyasayı takip et dostum :) Biçok kişi bu telefonu almaya çalışıyor.Şuan vatan bilgisayarda stokları tükendi.Türkiyede 2 ilde var

darbeci_001

darbeci_001

Üye
neo v gibi telefonmu var be. kullanmadan herkes atıp tutuyo yok alma yok ıyı degıl yok bılmem ne. ilk önce bı sony erıcsson kullan da öle yaz dımı ama bana cok dedıler böle zamanında alma dıye ama ben aldırıs etmedım ve pişman DEĞİLİM :))

mami90

Üye
Allah tan anlamadın anlasan destan yazardın madem 2 şehirde satılıyor ozaman bulunmadığı için tutulmuyor her halde:)

• Beğen
Tepkiler: gölgee_65
darbeci_001

darbeci_001

Üye
catay95

catay95

Üye
Arkadaşlar
sony
ericson xperia neo v almak sitiyorum neo ile farkı bir kamera farkı var galiba siz hangisini önerirsiniz şimdiden teşekkürler

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
    Konu Sahibi
Kendinde söylüyorsun dostum bi kamera farkı var.Bide dahili belleği daha fazla neo'nun.Eğer benim için kamera 8mp'den aşağı olmasın diyorsan neo, ama önceliğim kamera değil diyorsan neo V.

catay95

catay95

Üye
Sony ericson neo mu yoksa neo v tek fark kamera ve depolama kapasitesi var diye biliyorum neo daha iyi sanırım neo v den peki başka bir farklılıkları var mı

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
    Konu Sahibi
Yok hayır tek farkları kamera kalitesi ve dahili bellek kapasitesi.Bunun dışında bir fark yok.Sadece kamera farkı içinde 200-250tl fazla para vermek bence doğru değil.

darbeci_001

darbeci_001

Üye
bencede neo v uygundur... bu arada neo l de cıktı arkadaslar ama Türkiye'ye gelmedi henüz.

yenı bır uyugulama beuldum belkı bılıyosunuzdur markete ''tango'' yazın ındıırn. 3 g gibi görüntülü veye seslı konusma programı. ınternet paketı veya wi-fi üzerınden konusabılıyosunuz. ben cok begendım :) karsınızdakı kısı de kurdumu sorun yok ;))

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
    Konu Sahibi
darbeci_001

KArdeşim tango yerine skype'de kullanabilirsin.Karşı taraf pc'den girsede yinede görüntülü konuşabiliyorsun

free1987

free1987

Üye
arkadaşlar telefonla görüşme yaparken yanlışlıkla kapatıyorum ara sıra. yanlışlıkla çağrıyı bitir'e basıyorum bunu engellemenin yolu var mı? kaydırma ile kapatma gibi birşeyler

Üst Alt