free1987
Üye
bende alacağım telefonu 1haftadır inceliyorum . Symbian kullanıcısıyım ama yıllardır sıktı artık. Symbian teknolojiyi geriden takip ediyo. Normal bir siteye giriyorum hafıza dolu diyo direk atıyo.kafam'da soru işaret'leri var. Şimdi ön kamera var ama 3g'li görüşme. Yok bu'da benim için büyük bir eksiklik. Yazılımsal olarak birsey yapılabilse çok güzel telefon. Hoşum'a gitti ve bu telefonla. 8mp'li nin bir farkı varmi. Arkadaşlar.
Symbian'dan Android'e kesin geç derim ben geçtim. Bence telefon bu fiyata alınabilinecek en iyi telefon. Vatan Bilgisayar'dan 742TL'ye aldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Android MArkette ne ararsan var. ayrıca internette dolaşmak çok kolay ve güzel.
görüntülü konuşma yok diye biliyorum bende yeni aldım ama araştırmalarıma göre olacak diyorlar. Skype falan kullandığın zaman oluyormuş. 8MPlinin arasındaki tek fark 8 MP olması diyorlar birde hafızasımış.
.kafam'da soru işaret'leri var. Şimdi ön kamera var ama 3g'li görüşme. Yok bu'da benim için büyük bir eksiklik. Yazılımsal olarak birsey yapılabilse çok güzel telefon. Hoşum'a gitti ve bu telefonla. 8mp'li nin bir farkı varmi. Arkadaşlar.

Aklımda hala biraz soru işareti var.
En başta da acaba maddi durumumun ne olacağı yani durum yükselirse N9 veya arc S e yöneleceğim.