Xperia Neo V Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

free1987

free1987

Üye
bende alacağım telefonu 1haftadır inceliyorum . Symbian kullanıcısıyım ama yıllardır sıktı artık. Symbian teknolojiyi geriden takip ediyo. Normal bir siteye giriyorum hafıza dolu diyo direk atıyo :) .kafam'da soru işaret'leri var. Şimdi ön kamera var ama 3g'li görüşme. Yok bu'da benim için büyük bir eksiklik. Yazılımsal olarak birsey yapılabilse çok güzel telefon. Hoşum'a gitti ve bu telefonla. 8mp'li nin bir farkı varmi. Arkadaşlar.

Symbian'dan Android'e kesin geç derim ben geçtim. Bence telefon bu fiyata alınabilinecek en iyi telefon. Vatan Bilgisayar'dan 742TL'ye aldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Android MArkette ne ararsan var. ayrıca internette dolaşmak çok kolay ve güzel.

görüntülü konuşma yok diye biliyorum bende yeni aldım ama araştırmalarıma göre olacak diyorlar. Skype falan kullandığın zaman oluyormuş. 8MPlinin arasındaki tek fark 8 MP olması diyorlar birde hafızasımış.

free1987

free1987

Üye
xperia neo v kullanıcıları hangi programları kurdunuz sizce neleri yükleyelim? faydası ne?
Maçkolik uygumasını çok beğendim ilgilenenler hemen indirsin bence.

Hangi oyunları oynuyorsunuz?
Program bilmem ama oyun tavsiyelerim var.
1-Angry Birds
2-Fruit Ninja
3-Football Kicks (serbest vuruş oyunu)
4-Ceramic Destroyer (Angry Birdsten esinlenmiş ama farklı güzel bir oyun)

cnk52

Üye
Symbian'dan Android'e kesin geç derim ben geçtim. Bence telefon bu fiyata alınabilinecek en iyi telefon. Vatan Bilgisayar'dan 742TL'ye aldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Android MArkette ne ararsan var. ayrıca internette dolaşmak çok kolay ve güzel.

görüntülü konuşma yok diye biliyorum bende yeni aldım ama araştırmalarıma göre olacak diyorlar. Skype falan kullandığın zaman oluyormuş. 8MPlinin arasındaki tek fark 8 MP olması diyorlar birde hafızasımış.

Görüntülü konuşmanın geleceğine inanıyorum ben bu cihazda.

Neo(8mp olan) ile Neo V(5mp olan) arasındaki fark pek yok. Sadece kamera diye biliyorum fakat Neo üretilmeyecek diye biliyorum. Yani neo üretimi durdu, Neo V ile yola devam edecekler-diye bir duyum aldım-.

Kullanıcı yorumlarını alabilir miyim. Başka cihazlar bakıyorum fakat maddi durumum biraz düşerse bunu alacağım. :)

----------Eklendi @ 16:28:31 ---------- Yazıldı @ 16:23:19 ----------

Bu arada aklımdaki birkaç soruyu sorayım aklıma gelmişken. :D

- Wifi benim için önemlidir. Bu konuda herhangi bir problemi var mı acaba?
- En son ne zaman bluetooth kullandığımı hatırlamıyorum fakat evdeki kablolu modemi-pc'nin bluetooth yardımı ile- telefona bağlamayı düşünüyorum. Bluetooth'da sorun var mı?
- Herhangi bir kronik sorunu var mı bildiğiniz?
- İnternet performansı nasıl cihazın? Operayı pek sevmedim ben. O yüzden kendi tarayıcısı nasıl acaba?
- Son olaraksa uyguluma pek değil fakat HD oyunlarda bir sorun yaşıyor musunuz? Aynı anda çok oyun yüklü kalabilmesi veya aynı anda çok oyun açabilmesi sorun değil benim için. 3 tane oyun yüklü kalsın, her uygulamayı kapatıp oyunu oynim. Ama oyunda donma, kasma vs. olmasın. :)

Işık hızına gerek yok cihazda. Aşırı bekletmesin yeter. :)

----------Eklendi @ 16:32:43 ---------- Yazıldı @ 16:28:31 ----------

Söylemeyi unuttum. :D
Gps nasıl? Ücretsiz mi acaba nokiadaki gibi?

----------Eklendi @ 16:33:11 ---------- Yazıldı @ 16:32:43 ----------

Söylemeyi unuttum. :D
Gps nasıl? Ücretsiz mi acaba nokiadaki gibi?

adem1320

Üye
Arkadaşlar telefonu yeni aldım 3 hafta oldu. Telefonun yanına microSD 4gb hafıza kartı veriler. Telefonun için eskfi fotoğraflarımı yükledim ve yeni çektiğim resimler vardı. Telefonu bilgisayara USB bağlantısı ile taktığım an bellek kartındaki 500 küsür sayıdaki olan resimler 60-70 e düsüyor. Bir çoğu kendi kendine siliniyor anlayacağınız. Bu şu ana dek 2-3kere oldu ve çok sinir bozucu. Bunun nedeni nedir ve nasıl düzeltebilirim? lütfen yardım edin.

free1987

free1987

Üye
Bu arada aklımdaki birkaç soruyu sorayım aklıma gelmişken. :D

- Wifi benim için önemlidir. Bu konuda herhangi bir problemi var mı acaba?
- En son ne zaman bluetooth kullandığımı hatırlamıyorum fakat evdeki kablolu modemi-pc'nin bluetooth yardımı ile- telefona bağlamayı düşünüyorum. Bluetooth'da sorun var mı?
- Herhangi bir kronik sorunu var mı bildiğiniz?
- İnternet performansı nasıl cihazın? Operayı pek sevmedim ben. O yüzden kendi tarayıcısı nasıl acaba?
- Son olaraksa uyguluma pek değil fakat HD oyunlarda bir sorun yaşıyor musunuz? Aynı anda çok oyun yüklü kalabilmesi veya aynı anda çok oyun açabilmesi sorun değil benim için. 3 tane oyun yüklü kalsın, her uygulamayı kapatıp oyunu oynim. Ama oyunda donma, kasma vs. olmasın. :)

Işık hızına gerek yok cihazda. Aşırı bekletmesin yeter. :)

bu soruların ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamadım. ben 3-4 gündür kullanıyorum ama daha tecrübeli kullanıcıların cevabını dikkate almanı tavsiye ederim.

dedereis123

dedereis123

Üye
gayet memnunum tavsiye ederim alalı 2 ay oldu bence tek ufak bir sorundur belkide wifi çekimi az belkide adsl den dolayıdır ama 5800 kullanıyordum onla çeken yerde bu bir diş az çekiyor tek bu ufak sorun var ama her konudan super amoled ekran canlı falan diyorlarda bence keskinliğe bakıyorsan ekran olarak kaliteli diyebilirim :)

dedereis123

dedereis123

Üye
gps ücretli yani bağlantı lazım program falan varsa bilemem ama

free1987

free1987

Üye
gayet memnunum tavsiye ederim alalı 2 ay oldu bence tek ufak bir sorundur belkide wifi çekimi az belkide adsl den dolayıdır ama 5800 kullanıyordum onla çeken yerde bu bir diş az çekiyor tek bu ufak sorun var ama her konudan super amoled ekran canlı falan diyorlarda bence keskinliğe bakıyorsan ekran olarak kaliteli diyebilirim :)

bende 5800'dan geçtim :-) bu telefonu değiştireceğimiz zaman beraber alalım :-)

cnk52

Üye
Tteşekkür ederim yanıtlarınız için.:) Başka kullanıcı yorumu var mı acaba? Ve sorularıma tekrar yanıt vermek isteyen?

bende 5800'dan geçtim :-) bu telefonu değiştireceğimiz zaman beraber alalım :-)

Hocam bende 5800 kullanıcısıyım. Beni de alın aranıza. :D
2 sene sonra beraber değiştirelim. :D

cnk52

Üye
750TL'ye aramıza katılabilirsin :d:

:ehe Aklımda hala biraz soru işareti var.:islik En başta da acaba maddi durumumun ne olacağı yani durum yükselirse N9 veya arc S e yöneleceğim. :D
Onlar olmazsa 750 tl ile memnuniyetle aranızdayım. :D
Yalnız biraz önce başka bir sitede bazı oyunlarda telefonun kaldıramadığını söyledi. Bu tip şeyler korkutuyo işte beni. :D

cnk52

Üye
Bugün teknosada inceledim biraz cihazı. Ekranı sağa-sola doğru geçirirken ekranın üst bölgelerinden kaydırma yapamıyor(sağ el baş parmağım ile kaydıramadım, diğer elimin işaret parmağı ile geçiş yapabildim ancak), ayrıca 5 dk kadar kurcalamış olmama rağmen çok fazla ısınma oldu cihazda. Bunları sizde yaşıyor musunuz acaba?

free1987

free1987

Üye
:ehe Aklımda hala biraz soru işareti var.:islik En başta da acaba maddi durumumun ne olacağı yani durum yükselirse N9 veya arc S e yöneleceğim. :D
Onlar olmazsa 750 tl ile memnuniyetle aranızdayım. :D
Yalnız biraz önce başka bir sitede bazı oyunlarda telefonun kaldıramadığını söyledi. Bu tip şeyler korkutuyo işte beni. :D

android marketten 4-5 oyun indirdim sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

Bugün teknosada inceledim biraz cihazı. Ekranı sağa-sola doğru geçirirken ekranın üst bölgelerinden kaydırma yapamıyor(sağ el baş parmağım ile kaydıramadım, diğer elimin işaret parmağı ile geçiş yapabildim ancak), ayrıca 5 dk kadar kurcalamış olmama rağmen çok fazla ısınma oldu cihazda. Bunları sizde yaşıyor musunuz acaba?

ben yaşamadım. özellikle üst taraftan kaydırdım :-) ısınma sorunu yaşaamdım hiç. Maşallahı var.

dedereis123

dedereis123

Üye
Hd oyunları hepsını oynadım kasma görmedım dead space tavsıyemdır gayet memnunum ısınma yapmadı hic maşallah bence guvenle alabilirsiniz

cnk52

Üye
Teşekkür ederim. Zaten o fiyat aralığındaki en iyi sıfır telefon tercihi Neo V. İsterse alev çıkarsın. :)

@free1987 acaba tek elinle tutarken mi denedin ekranı kaydırmayı? Yani tek elde mesaj yazar gibi tutup baş parmağınla ekranın üstünden kaydırabiliyorsun demi? :D
Saçma aslında ama ne bilim tıstım yani. :D

free1987

free1987

Üye
@free1987 acaba tek elinle tutarken mi denedin ekranı kaydırmayı? Yani tek elde mesaj yazar gibi tutup baş parmağınla ekranın üstünden kaydırabiliyorsun demi? :D
Saçma aslında ama ne bilim tıstım yani. :D

her türlü kaydırıyorum :-)

Utku_20

Üye

yoeghilrymmin

Üye
2 haftadir kullaniyorum kapaktan gicirti geliyor rahatsiz edebilir videoda falan bariz gicirtilar duyuluyor.

Üst Alt