BarcinSurmeli
Üye
Dün Htc Desire S telefonumu, kutusu açılmamış bir Sony Ericsson Xperia Neo V ile takasladım.
Şarj dışında şimdilik bir sorun gözüme çarpmadı.
Klavyesi çok kullanışsızdı bende TouchPal klavyesini indirerek bu sorunu ortadan kaldırdım herkese öneririm ( ancak biraz küçük bir klavye zorluk çekiyorum ).
Sense arayüzü telefonu çok kastırıyordu. Öyle ki hareketli duvar kağıdı koyunca geçişler bile kasıyordu. Neo V oldukça seri bir telefon. Rami biraz düşük olsa da bunu pek hissettirmiyor.
Plastikte olsa kasa ele alınca sağlamlık hissi uyandırıyor.
Kamerası beni hayal kırıklığına uğrattı, desire s in kamerası beklenenin çok üstünde bir performans vermişti anack bu oldukca vasat geldi.
Sosyal ağlar için kullanılan program oldukca kullanışsız geldi bana bu üzücü facebook ve twitter a aynı anda ileti girmek için yapılan arayüz can sıkıyor.
Kendi mesaj arayüzü hoşuma gitmediği için Go Sms Pro kullanıyorum ki bunu da tavsiye ederim.
Tavsiye ve bilgilendirmelerinizi beklerim arkadaşlar şimdiden teşekkürler
sarj konusunda haklısın 4-5 saat face de takıldm sarjı bitti telefon güzel kullanıslı ama dediğin gibi bazı eksiklikler var zamanla bunlarda düzelecegine inanıyorum bende android e yeni geçtim . arka planda çalısan uygulamaları kapatıyorum kendi başına geri açılıyor bunlar için bildiğiniz bir program varmı acaba ben aradım bulamadım ... mesala whatsapp viber tangoo facebook kendi kafasına göre çalısıorlar benden bagımsız
soruma kimse yanıt vermemiş oda güzel
arkadaşlar bende 4-5 gün önce bu klübe katıldım fakat telefona hala alışamadım mesela 5800 da sd kartın içindeki dosyalatrı görebiliyor ve çalıştırabiliyorduk bu telefonda nereden yapılıyor bulamadımama arkadaşımda aynı anda desire s aldı bence bu telefon menü ve hız açısından daha güçlü
peki arkadaşım hangi özellikler gerekli bir yazarsan bunlrı bizde aydınlanalım neo v 'nin özellikleri bu ihtiyacı karşılamazmı sence...Belirtmek istediğim 1 nokta var.3G yalnızca ön kamera ile sağlanan birşey değildir.Donanım olarak başka parçalara da ihtiyaç duyar.Eğer onları içeriyorsa ancak görüntülü konuşabilirsiniz.Aksi takdirde çin malı 2 kameralı telefonlar gibi bir üretim yapılmış olur.Bende iyi ki almamışım derim .
bunlara biraz daha ekleme yapmak istiyorumBende bir kaç program tavsiye etmek istiyorum.
I tunes: radyo programi,
xplore: dosya yöneticisi,
fizy: internet üzerinden müzik dinleme programi,
music folder: mp3 dinleme programi,
fotmob: dünya futbol ligleri skor takip programi, bundan 2 tane var zannediyorum doğru olanı indirirsiniz...
youtube music audio player: youtube daki videolarin sadece sesini yayınlayan program...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?