qRumPy
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yani Neo Optimus dan Biraz Daha Üstün Yalnız Tip Olarak Optimusdan Aşağı Kalıyor2.3 ile alakası yok o marketin.S.E'un kendi gelistirdigi uygulamalar var orda.
Ayrıca tartısma konusu 2.2 ve 2.3 sınırlı kalmasın.
Neo grafik islemci,kamera ve ekran çözünürlügü olarak üstün.
Özellikle neo 2.3 kullanıyor ve adreno 205 grafik islemcisi var bu performansı çok çok etkiler.
Ben bu ikisi arasında kalmazdım bile.Arkadas anlamadıgı için yardımcı olmaya çalısalım.
Optimus'un alınacak bi tarafı yok neo'ya oranla.
Zaten optimus diyenlerde kullananlardan baskaları degil.
Yani Neo Optimus dan Biraz Daha Üstün Yalnız Tip Olarak Optimusdan Aşağı KalıyorOptimus Alsam Hata Mı yapmış oLurum? Neo İle İnternet Üzerinden Kasılmadan Film Dizi İzleyebilirmiyim, Online Browser Oyunları Açabilimiyim? Kısacası Pc Niyetine Kullanabilirmiyim? Yada Bunları Optimus İle de Yapabilirmiyim ?
Optimus Black İle Rahat YapamazmıyımTip göreceli bir kavramdır.Ama her kisinin uzlastıgı bir tip anlayısı vardır.
Bana kalırsa neo daha şık bir telefon ve bunu herkes kabul edecektir.Sen etmeyebilirsin.
Ve saydıklarını neo'da daha rahat yaparsın.Neo'nun grafik islemci artısı var ve internette daha fazla performans alırsın.
Flash içerikler adreno 205 islemcide çok basarılı.
Ekranları Arasında Çok Fark Varmı Neo Da Ön Kamera Yokmu ? Benim İçin Kamera Pek De Önemli Değil Yukarıdaki İstekleri Yerine En iyi Ve Hızlı Yapan Telefonu Arıyorum.
----------Eklendi @ 16:37:26 ---------- Yazıldı @ 16:36:39 ----------
Optimus Black İle Rahat Yapamazmıyım
Kalitesini ve farkını biliyorum ki bende aldım Optimus Black'i. Sana bir soru Ekran kalitesi olarak en iyi olan hangisi. 700 NİT LCD ekran hangi Smartphone'da var. ?? Alınacak bir tarafı yok diyorsunda. VGA ön kamerası var sanırım buda 0.3 MP denk geliyor. Optimus Black ön kamera 2 MP .. Tasarım olarak LG diyorum yine. Xperia Neo ağırlık ve kalınlık olarak çok kaba Optimus Black'e göre. Herşey donanım değilOptimus Black ayrıca uzaktan yardım uygulaması var.
Peki Neo 1 2 veya 3 ay sonra fiyatı biraz düşermi 100 150 tl Fln ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lg nin + Sı Sadece Ekran Ve 2mp Ön Kamera MıNEO'nun kamerası 8mp gpu ve işlemci olarakta az bi farkla önde.. Neo'nun baska bi üstünlüğü yoktur.
Lg nin + Sı Sadece Ekran Ve 2mp Ön Kamera Mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?