xperia neo ile xperia neo V arasındaki farklar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
xperia neo ile xperia neo V arasındaki farklar?
Daha önce konusu açılmış ama yorum olarak pek tatmin edici cevaplar gelmediğinden açmak istedim konuyu nasipse bir tane almayı düşünüyorum..ama kafamı kurcalayan birşey var herkesin yorumuna göre sadece kamera ve lens farkı varmış madem sadece bu fark var sony erıcsson neden 2.neo'yu piyasa'ya sürdü?hangisi daha iyi yada hangisini almalıyım?zaten halihazırda kullandığım s8500 wave'den memnunum ama yedek olarak kullanmayı düşünüyorum artık..yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Not:vereceğiniz cevapları öneri çerçevesinde yapmanızı istiyorum..tartışmaya dönüşmesin sizden ricam..

CorbyW

CorbyW

Üye
Kutu içeriği farkıda var. NeO'dan 8 gb hafıza kartı çıkıyor. Neo'nun kamerası 8 mpx ve exmor sensörü var. Aradaki fiyat farkının sebebi bu.

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
cyber

cyber

Üye
kamera farkı

----------Eklendi @ 20:12:33 ---------- Yazıldı @ 20:12:09 ----------

neo v öneririm

• Beğen
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Neo 999 TL

Neo V 850 TL

Aradaki fark sadece kameradır.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
peki fiyatı göz ardı edersek xperia neo'yumu al diyosun hocam..çünkü şu an fiyatı sorun etmiyorum...[QUOTE="ForeverAlone";4291319]Neo 999 TL

Neo V 850 TL

Aradaki fark sadece kameradır.
[/QUOTE]

CorbyW

CorbyW

Üye
Bende yorum yapmıştım....

CorbyW

CorbyW

Üye
İlk yoruma bak. :)

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Tabiki Xperia Neo.Kamerası daha kaliteli ayrıca içinden 8gb microSD çıkıyor.

• Beğen
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim.sanırım xperia neo alıcam...
ForeverAlone";4291366][COLOR=Black][B]Tabiki Xperia Neo.Kamerası daha kaliteli ayrıca içinden 8gb microSD çıkıyor.[/B][/COLOR][/QUOTE][COLOR="Silver' Alıntı:
----------Eklendi @ 20:32:33 ---------- Yazıldı @ 20:31:32 ----------

[/COLOR]bir an aklım gitti kusura bakma :) dediğin gibi xperia neo düşünüyorum

ercan0058

ercan0058

Üye
teşekkür ederim.sanırım xperia neo alıcam...

----------Eklendi @ 20:32:33 ---------- Yazıldı @ 20:31:32 ----------

bir an aklım gitti kusura bakma :) dediğin gibi xperia neo düşünüyorum

Samsung'un düştüğü pazarlama hatasına sonyericsson da düştü malesef ki. Nedir bu hata samsung wave bada işletim sistemli telinde yaptı hatayı. Wave i çıkardı daha sonra daha kalitesiz ekrana sahip olan wave 2 yi piyasaya sürdü (millet ddaha iyi bir telefon beklerken 2. model olarak daha düşük kalitede bi cihaz)

• Beğen
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
haklısın hocam..
Samsung'un düştüğü pazarlama hatasına sonyericsson da düştü malesef ki. Nedir bu hata samsung wave bada işletim sistemli telinde yaptı hatayı. Wave i çıkardı daha sonra daha kalitesiz ekrana sahip olan wave 2 yi piyasaya sürdü (millet ddaha iyi bir telefon beklerken 2. model olarak daha düşük kalitede bi cihaz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...