Xperia Neo Dayanıklılığı hakkında bilgi verebilirmisiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

askeroglu

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo Dayanıklılığı hakkında bilgi verebilirmisiniz ?
Arkadaşlar ben şuanda Nokia C7 kullanıyorum en yakın zamanda Allah nasip ederse Xperia Neo alıcam Tasarım yönünden eşsiz ve android işletim sistemi olması ilgimi çekti fakat bi sorun var telefonun kasasında kullanılan malzeme bana çok adi gibi geldi arka kapağı felan çizilmeye çok musait ve tuşlarıda kolay silinebilir diye korkuyorum... Kullanan arkadaşlar varsa beni bilgilendirirse sevinirim...

zlatan2030

Üye
biraz öyle kardesim ben alalı 1.5-2 ay oldu ekranda sıkıntı yok ama arka kapakta çizikler olmaya başladı. belki de ben özensiz kullandıgım içindir :)

askeroglu

Üye
    Konu Sahibi
hmm teşekkürler kardeşim her yönden çok kral bi telefon ama o telefondan beni soğutan tek şey kullanılan malzeme :/ ama alcam büyük ihtimalle inşallah yaw koricaz kollicaz artık başka çaresi yok :)

sahin.

sahin.

Üye
arkadaşlar bende SE xperia ray kullanıyrum telefonunuzu silikon kılıf alırsanız hiç çizilmez

mhmtcbn06

Üye
dikkat edildiği takdrde bütün telefonlar dayanıklıdır :) sonuçta telefonla amacınız neyse telefon o işi görür

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Kullanmadım Ama Sony Ericsson'dan Şüphen olmasın bu konuda.. Etrafımda kullanan çok var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...