yunusemre746
Üye
XPERİA M C1905 Bootloader Nasıl Kilitlenir (Bootloader Kapatma)(Yardım)
XPERİA M C1905 Bootloader Nasıl Kilitlenir (Bootloader Kapatma)
Bir kaç gün önce cm kurmak için bootlader kilidini açmıştım ama 4.3 güncelleme gelince geri dönmeye karar verdim şimdide pc companion dan yazılım yüklenmiyor ve güncellenmiyor (farklı bir yazılım kullanıyordusunuz
tock rom olmasına rağmem) diyor ben bunun nedenini bootloader ın açık olduğu için diye düşünüyorum önceden de stock rom flashtool la flashladıktan sonra pc companion ile güncellemiştim sorun çıkmadı bu sefer bootlader açık ve yazılım güncellenmiyor pc companion dan yardımcı olursanız sevinirim yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar
Bootloader ı kilitlemek istiyorum.
Bir kaç gün önce cm kurmak için bootlader kilidini açmıştım ama 4.3 güncelleme gelince geri dönmeye karar verdim şimdide pc companion dan yazılım yüklenmiyor ve güncellenmiyor (farklı bir yazılım kullanıyordusunuz
tock rom olmasına rağmem) diyor ben bunun nedenini bootloader ın açık olduğu için diye düşünüyorum önceden de stock rom flashtool la flashladıktan sonra pc companion ile güncellemiştim sorun çıkmadı bu sefer bootlader açık ve yazılım güncellenmiyor pc companion dan yardımcı olursanız sevinirim yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar Bootloader ı kilitlemek istiyorum.