Xperia Neo V stock roma dönüş için yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

SnekAffekt

SnekAffekt

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo V stock roma dönüş için yardım!
şuanda telefonumda bootlader açık super jellybean rom ve kernel yüklü telefonu anneme vericem, en stabil stabil şekilde kullanabilmesi için stock roma geri döndürüp vermek istiyorum. kısacası telefonu orjinal haline geri döndürüp sony pc companiondan verilen güncellemeleri alabilecek hale getirmek istiyorum. ancak bunu nasıl yapacağımı tam bilmiyorum ve düzgün bi anlatım da bulamadım. flashtool ile stock rom atmam yeterli midir? değilse de stock roma dönebilmem için neler yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Invoke

Invoke

Üye
Flashtool ile stock roma dönmen yeterli. Pc Comp.dan güncelleme alabilmek için bootloaderı kapatman gerek. Bunun için ufak bir dosya flashlıyorsun flashtooldan kapanıyor ama gerek de yok, çünkü bir daha güncelleme gelmeyecek zaten.

SnekAffekt

SnekAffekt

Üye
    Konu Sahibi
Invoke

Invoke

Üye
Stock romla beraber kernelde flashlanır otomatik olarak orijinale döner.
Olur onlar, sorun yaşamazsın. Yalnız en son .587 var o konuda yok .587. Eğer .587 flashlayacaksan:

SnekAffekt

SnekAffekt

Üye
    Konu Sahibi
Stock romla beraber kernelde flashlanır otomatik olarak orijinale döner.
Olur onlar, sorun yaşamazsın. Yalnız en son .587 var o konuda yok .587. Eğer .587 flashlayacaksan:
yok ben ics sevmiyorum gb daha stabil neoda annemin kullanması için daha rahat olur bence :D

Üst Alt