Xperia Arc S Video Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Darklord5561

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Arc S Video Yardım
Öncelikle merhaba aranızda yeniyim..

Benim bir sorum olacak Ben Xperia Arc S kullanıyorum cihazımın çektiği videoları oynatmasında veya diğer videolarda sıkıntı çekmiyor ama 1.5 2 gb lık 720 p videoları oynatırken dona dona oynatıyor bunun çözümü nedir acaba bir arkadaşım 1080 p yaklaşık 5 6 gb lık çok kaliteli videoları hdmi çıkış kullanarak bile çok akıcı seyredebiliyor ve üstelik ondaki cihaz xperia neo v (ayrıca herhangi bir dönüştürme yapmaksızın direk .mkv formatıyla mx playerdan codec pack kullanmadan donanım çözücü ile ) . Cihazım uygulama açısından çok boş bir durumda yani ram veya cpu kullanımı minumum seviyede. Ben codec paketlerinden hangisini kullanacağımı nasıl öğrenebilirim ? Adreno 205 Gpu .

ve son olarak ben android 4 e geçiş yaptıktan sonra flash destekli sitelerin içerik görüntülemelerinde sıkıntı yaşadım ve adobe marketten flash playerı kaldırmış . yardımlarınızı bekliyorum..

Biliyorum biraz uzunca yazdım ama bu mevzu beni bu cihazdan soğuttu diyebilirim. En önemli şeydi benim için hdmi kullanarak film izlemek flash destekli sitelerden wifi ile yine hdmi kullanarak tv karşısında film seyretmek :))
 


KarakayA67

Hocm bnde ray war cktgm videoları mx player war forumda codcli onu kullanyrm bnde ics gctm 4,4 flash kurmdm daha
 

Darklord5561

Üye
    Konu Sahibi
Flash kurabilsem apk yok ki piyasada biraz baktım bulamadım :/ Çektiğim videolarda sıkıntı yok zaten. Ama neo ile sorunsuz izlenen 1080 p videoyu ben neden donarak izliyorum ona kafayı taktım 1080den geçtim 720yi sıkıntısız izlesem bana yeter diyorum da olmuyor :)
 

KarakayA67

Mx playerı bi dne bkalm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt