Sony Xperia Arc S Night Blue(Gece Mavisi) 700 TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
O fabrika jelatinini çıkarmak normal siradan jelatin çıkartmak kadar basit değil yalnız:)

okadarını bilemem ama öyle bir yapıştırmışlarki siz söylemeseydiniz anlayamayacaktık vallaha :ehe :kıskıs:

TeAmo42

TeAmo42

Üye

okadarını bilemem ama öyle bir yapıştırmışlarki siz söylemeseydiniz anlayamayacaktık vallaha :ehe :kıskıs:

Buna normalde gulerdim ama dedim ya dayım da xperia s vardı biz 1 ay sonra farkettik onuda kendimiz değil internetten bakıp farkettik :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Buna normalde gulerdim ama dedim ya dayım da xperia s vardı biz 1 ay sonra farkettik onuda kendimiz değil internetten bakıp farkettik :)

sony kalitesi işte ne yaparsın adamlar kalite yapıyorlar :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Sony mi kaliteli? Kardesim güldürme beni ne olur :) bence en dandik sony.

donanım olarak 1 adım geriden geliyor ama yaptınmı en iyisini yapıyor bak mesela şuanda xperia ion çift çekirdeklilerin en iyisi haksızmıyım ? xperia ZL'de adam olacak gibime geliyor ama taa ki s4 çıkana kadar :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye

donanım olarak 1 adım geriden geliyor ama yaptınmı en iyisini yapıyor bak mesela şuanda xperia ion çift çekirdeklilerin en iyisi haksızmıyım ? xperia ZL'de adam olacak gibime geliyor ama taa ki s4 çıkana kadar :)
Tamam ion en iyisi ama galaxy s2 çıkalı ne kadar oldu. Neo lara bak tuşlar siliniyor arc larda ise catlak oluşuyor. Xperia s in ise sarj kapağı kopmustu bizde. Sony de kalite adına birsey yok yok bende gorilla glass da yok sanırım. Ayrıca donanım konusuna gelince çok geride. Sony nin tek sevdiğim telefonu arc dir oda bu eşsiz tasarım icin.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Tamam ion en iyisi ama galaxy s2 çıkalı ne kadar oldu. Neo lara bak tuşlar siliniyor arc larda ise catlak oluşuyor. Xperia s in ise sarj kapağı kopmustu bizde. Sony de kalite adına birsey yok yok bende gorilla glass da yok sanırım. Ayrıca donanım konusuna gelince çok geride. Sony nin tek sevdiğim telefonu arc dir oda bu eşsiz tasarım icin.

s2 çıkalı neredeyse 2 yıl falan oldu dediğim gibi sony işi geriden takip ediyor :evet:

adam gibi kullanırsan aslında kaliteliler,samsung'dan kaliteli yani orası kesin :evet:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konu dışı muhabbet edildiği taktirde ilan kapatılacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

okulda elimle çizdim arkadaşlar :)

• Beğen
Tepkiler: Software95
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt