Xperia Arc S Neden Kötü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

z0d14c

Üye
Arkadaşlar bu 4.1-4.2-4...,5, önemli deil o kadarda;nedeni insanlarin 2.3 geri dönme istekleri;bir iki iyileştirme yapilir ,diger olumlu olan kisimlar bozulur .2004 ten bu tarafa akilli telefon kullaniyorum hep ayni olaylar,guncelleme çogu zaman sorunlari beraberinde getiriyor o kadar takilmayin 4-5 her ne isim koycaklarsa ,cayganamon 7.2 deneyin. Oyunlarin hepsini açsin ,rem fazla olsun ,kamera iyi olsue,şarj uzun gitsin(olanin 2 katina çikar) istiyenler
cayganamon 7.2 nasıl yüklenir?

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Cayganamon :D Cyanogenmod 7.2 diye arat googleda

fredomxll

Üye
Arkadaşlar xperia blogda gördüm söylentilere göre xperia arc s e jelly bean deneniyomuş fakat sadece bi söylenti suan arc s de gb deyim sizce icsye geçmelimiyim artılarını eksilerini sayabilirmisiniz ?

mustafa1648

Üye
slm arkadaşlar arc s var ama bi türlü güncelleyemedim Sony PC Companion indirdim güncelleme var diyo adımları izle diyo telefonu hazırlarken kapatıyor sonra adımları takip ediyom ama usb kamlosumu cek diyo çekiyom şarj 100 50 olduğundan emin ol diyo oda tamam sonra usb yi pc ye tak diyo takıyom telefona takarken geri tuşuna basılı tut diyo tutuyom ama güncellemeye geçmiyor telefon açıkkenmi geri tuşuna basacam acaba ama yine geçmiyo

Xelord

Xelord

Üye
+ıcs daha iyi, şekli arayüzü vs. ufak tefek bir kaç artısı var saymaya bile değmez.
-Sonynin 2011 telefonlarında hep ics kasıyor diye kötü yorumlar okuduk. Yani sizde de kasabilir. Bende hiç kasma yok. Gbden de daha iyi olduğunu düşünüyorum.
ICS yüklersin beğenmezsen flashtool ile tekrar eski sürüme dönebilirsin. (Çok basit bir işlem, forumda konular var.)

- - - Eklendi - - -

Ama ics daha çok ram yiyor galiba, gbde daha iyi performans elde ediliyor olması da mantıklı yani. 512mb rami telefonlar için konuşuyorm.

İstersen biraz custom rom olayını araştır. Ben pek bilmiyorum, kullanmıyorum da bir tavsiye sadece.

- - - Eklendi - - -

Ics de yüklersen sonu .587 ile biten sürümü yükleyeceksin son sürüm o. .431 olandan daha stabil, daha düzeltilmiş hali.

sekil_27

sekil_27

Üye
cayganamon 7.2 nasıl yüklenir?

sayfamda detayli Anlatim var,farkli olarak kendi telinize uygun olani indiriceksiniz(xperia ray cyagonomon mod 7.2 yukleme root yapma)
download.cyanogenmod.com/?device=anzu&type=stabl
buda sizin costum romunuzz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt