Xpeed Ultimate v1.1 [5800-V51] 9HS/8HS

Sponsorlu Bağlantılar

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
arkadaşlar yarına bizi çok güzel gelişmeler bekliyor :D
Nokia c6 yazılımı bilndiği üzere kaç zamandır 5800 e taşınmaya çalışılıyordu.
Galiba işlem tamamki
bu gece Türkiye saatiyle 15:00 sularında yeni yazılım yayınlanacak.Türkçe desteği konusunda henüz birşey diyemiyorum.isteyen aşağıdaki başlıktan devamını okuyabilir...

Arkadaşım ne oluyor yani ben anlamadım bu yazılım ne ıse yarıyor sıstemı tamamenmı degıstırıyor bıldıgımız fw mı :)

mutluadam

Üye
kötüköylü bi şey daha sorucam sana. ben bilecik teyim ama gps nokia maps da bilecik yok. ndrive de var ama onda da uydu görünüm yok. hem bilecikin ayrıntılı haristasının hemde "uydu görüntülü" bildiğin gps programı varmı türkçe ve sınırsız ilaçlı?

wolque

Üye
arkadaşlar yarına bizi çok güzel gelişmeler bekliyor :D
Nokia c6 yazılımı bilndiği üzere kaç zamandır 5800 e taşınmaya çalışılıyordu.
Galiba işlem tamamki
bu gece Türkiye saatiyle 15:00 sularında yeni yazılım yayınlanacak.Türkçe desteği konusunda henüz birşey diyemiyorum.isteyen aşağıdaki başlıktan devamını okuyabilir...

buldum dosya internete verilmiş durumda bunu telefona yüklemenin yararı zararı nedir kötüköylü ? ya da bunun da editlenip hazırlanması durumu var mı bi şekilde türkiyede kullanım için ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
buldum dosya internete verilmiş durumda bunu telefona yüklemenin yararı zararı nedir kötüköylü ? ya da bunun da editlenip hazırlanması durumu var mı bi şekilde türkiyede kullanım için ?
arkadaşlar modifiye sürümü hazırladım ama bazı eksiklikleri var.kontrolleri tamamladıktan sonra upload ederim büyük ihtimal sahura burada olur :)
ilk sayfadaki program listesinden gerekli ve ya gereksiz gördükleriniz,
isteklerinizi buraya belirtin dikkate almya çalışacağım :D
sadece n97 ev ekranı vardır dikkatinize!

mutluadam

Üye
arkadaşlar modifiye sürümü hazırladım ama bazı eksiklikleri var.kontrolleri tamamladıktan sonra upload ederim büyük ihtimal sahura burada olur :)
ilk sayfadaki program listesinden gerekli ve ya gereksiz gördükleriniz,
isteklerinizi buraya belirtin dikkate almya çalışacağım :D
sadece n97 ev ekranı vardır dikkatinize!

kötüköylü bu ne hız yav :) brovo valla. şimdi biz bunu türkçe olarak 5800 imize yükleyebilecekmiyiz yani? şu temaları bence kuruluma ekleme. sorunsuz ve hit olanları ekle sadece. birde ev ekranı olarak htc tusunami var o benim çok hoşuma gitti onu ekle. programları aynen yükle fazla program gözçıkarmaz :) yani zaten gereksiz olsa eklemezdin değilmi? birde madem flash player çalışcaksa türk kanallarının çok olduğu bir televizyon programı yokmu? varsa onuda ekle. ayrıca benim en çok istediğim bilgisayardaki java sayfaların 5800 de çalışması o varmı bu c6 da?

sadece n97 ev ekranı var demişsin sorunsuz olsunda, yani samsung widget ev ekranlarındaki gibi yok mesaj görünmüyor, yok ayarlanmış alarmın sağ üstte simgesi yok, gibi sorunlar olmasında gerisi o kadar önemli değil. gerçi ben incelemedim c6 daki n97 ev ekranını falan görmedim. şimdi bakıp görüşümü buraya eklerim. birde bu c6 ile gelen tüm özellikleri ayrıntılarıyla belirtirsen ana konuda tanıtımda çok iyi olur ki yapacaksındır. hadi bakalım kolay gelsin. :)

kısa ve hızlı bir inceleme yaptım. biri yüklediğini ve flash palyerin çalışmadığını, hacksiz olduğunu tek bir ev ekranı olduğunu ve başka ev ekranı seçmek için ev ekranı seçeneği bile olmadığını ve bir kaş daha eksi yönünü yazmış. artı yönleri ise oldukça hızlanma.. en iyisi aynen alayım buraya:

.:: EKSİLER ::. -
1- Telin ışıkları (Yeşil + Kırmızı+ Sağ üst köşedeki) tuş kilidi devrede değilken hiç sönmüyor.
2- Mesaj yazarken telefonu çevirince klavye otomatik değişmiyor manuel değiştirmek gerekiyor.
3- Tuş kilidi titreşimi tamamen devre dışı bırakılmış.
4- Mevcut zil sesi seviyesi azaltılmış.
5- Ana ekran (ev ekranı) bazen kendi kendine dönebiliyor.
6- Ovi Mağazasına bağlanmıyor
7- Rds aynı kalmış
8- Flash video yalan olmuş. :(
.:: ARTILAR ::.. +
1- Telefon belleği ilk kullanımda 74 Mb.
2- Çok hızlı bir fw olmuş. 5800 'ın bu kadar hızlı olacağı aklıma bile gelmezdi :)
3- Toplamda 58 zil sesi mevcut
4- 4 adet tema mevcut. Galiba wawe olanı Red sürümüne göre yapmışlar. :)

yani böyle ise hiçte methedildiği kadar değil. en azından vaadedildiği gibi flash player ile videoları falan sorunsuz izleyebilmeliydik. ve tuş kilidi titreşimi açık olsa daha iyi bence. kötüköylü kardeş kızmazsın inşallah bunları yazdım diye ama bunlar sadece o arkadaşların izlenimleri ve bende kendim ve merak edenler için kısa bir inceleme yapıp yazdım. aksi görüşleri olanlarda yazacaklardır zaten. teşekkürler.

webersin

webersin

Üye
kotukoylu hocam galeriye girerken Resimler ve Videolar tek bir yerde gösteriliyor. Bunları taşımadan direk Galeriye girince Resimler ve Videolar ayrı klasör olarak gözükse daha iyi olur hepsi 1 arada karışık gösteriyor.

Yeni düzenleyeceğin fw bunları yapabilirsen çok daha iyi olur kanatindeyim.

1. Oratsu Teması da seçilmeli olsa daha güzel olurdu.
2. Video ve Resimler ayrı olarak klasör klasör listelense daha iyi olur.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kotukoylu hocam galeriye girerken Resimler ve Videolar tek bir yerde gösteriliyor. Bunları taşımadan direk Galeriye girince Resimler ve Videolar ayrı klasör olarak gözükse daha iyi olur hepsi 1 arada karışık gösteriyor.

Yeni düzenleyeceğin fw bunları yapabilirsen çok daha iyi olur kanatindeyim.

1. Oratsu Teması da seçilmeli olsa daha güzel olurdu.
2. Video ve Resimler ayrı olarak klasör klasör listelense daha iyi olur.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar.
ikinci ev ekranı şimdilik hayal :(
menü mod üzerine iki saattir kafa patlatmaktayım.gaiba bu sefer oldu :D

webersin

webersin

Üye
ikinci ev ekranı şimdilik hayal :(
menü mod üzerine iki saattir kafa patlatmaktayım.gaiba bu sefer oldu :D

Güzel bekliyoruz hocam yeni çalışmanı sahura kadar vakit var :naughty::naughty:

Menü ışığında herhalde problem varmış bazı hatalar vs vs dikkat hocam..

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Güzel bekliyoruz hocam yeni çalışmanı sahura kadar vakit var :naughty::naughty:

Menü ışığında herhalde problem varmış bazı hatalar vs vs dikkat hocam..
elimden geldiğince umarım beğenirsniz.
son bikez test edipuploada başlıyacam
:D

webersin

webersin

Üye
elimden geldiğince umarım beğenirsniz.
son bikez test edipuploada başlıyacam
:D

Et hocam et beklemedeyim ikinci deneyen ben oluyum :)

Şarj süresi acaba nasıl olacak merak ediyorum.

Saat: 01:31 :islik

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Et hocam et beklemedeyim ikinci deneyen ben oluyum :)

Şarj süresi acaba nasıl olacak merak ediyorum.

Saat: 01:31 :islik
şarj süresini ben gerçekten beğendim bu sefer.yarına bırakmak zorundayım biriki ufak tefek ekleme yapmam lazım dostum.(conversationsla ilgili :D )

webersin

webersin

Üye
şarj süresini ben gerçekten beğendim bu sefer.yarına bırakmak zorundayım biriki ufak tefek ekleme yapmam lazım dostum.(conversationsla ilgili :D )

Heyacanla bekliyordum yarına kaldı o zaman hocam beklemedeyiz çalışmalar devam :P:

aegeantr

Üye
kotukoylu arkadaşım xpeed 8hs fw de flashlıyorum teli ama thinkchance oluşmuyor hafıza kartında bu autoinstallerin dosyaları e haliyle kullnamıyorum bu programı. ne yapmam lazım eksik bişey mi yapıyorum.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kotukoylu arkadaşım xpeed 8hs fw de flashlıyorum teli ama thinkchance oluşmuyor hafıza kartında bu autoinstallerin dosyaları e haliyle kullnamıyorum bu programı. ne yapmam lazım eksik bişey mi yapıyorum.
evet oluşmuyor.ufakbi kod eksikliği...kendin oluşturmayı dene :D

webersin

webersin

Üye
Yeni Fw ne zaman bitiyor acaba :)

henes_42

henes_42

Üye
yeni fw ??? kötükoylu şu c6 mıdır nedir onu yükledim ama pek memnun kalmadım açıkçası, senin fw.yi bekliyorum toprağım.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Fw ne zaman bitiyor acaba :)
bitti kardeş...sadece isteyen kişilere PM den göndereceğim.HATALI diye aklınıza gelmesin.
yazılım hazır...bittiği zaman özelden göndereceğim.yükleme talimatıyla brlikte!
yazılım orijinalfontlu.yine programlarımı aynen korundu.modifiye özellikler eklendi.
conversations eklendi ve stabil çalışıyor...
şu an uploada başladım.bittiğinde ilk senin elinde olacak...maalesef upload hızım çok düşük ve dosya 98 mb büyüklüğünde

--------------- Ekleme ---------------

yeni fw ??? kötükoylu şu c6 mıdır nedir onu yükledim ama pek memnun kalmadım açıkçası, senin fw.yi bekliyorum toprağım.
uploada başladım dostum.bittiğinde seninde mesaj kutuna postalıycam haberin olsun....

webersin

webersin

Üye
bitti kardeş...sadece isteyen kişilere PM den göndereceğim.HATALI diye aklınıza gelmesin.
yazılım hazır...bittiği zaman özelden göndereceğim.yükleme talimatıyla brlikte!
yazılım orijinalfontlu.yine programlarımı aynen korundu.modifiye özellikler eklendi.
conversations eklendi ve stabil çalışıyor...
şu an uploada başladım.bittiğinde ilk senin elinde olacak...maalesef upload hızım çok düşük ve dosya 98 mb büyüklüğünde

Anladım hocam test edelim alper arkadaşımızada gönderelim o zaman 98 mb ortalama yarım saat sürer upluad bekleyelim :ağlarım:

Rapidshare.com yüklesen daha hızlı çekeriz hocam.
Rapidshare.com user pass vereyim hocam paralı hesap yükleme hızı daha yüksektir msn de oflinesın özel mesaj atamıyorum malesef :angry:

cabbar100

cabbar100

Üye
Kotukoylu C6 ile ilgili modunu bende isterim :ehe

Üst Alt