arkadaşlar modifiye sürümü hazırladım ama bazı eksiklikleri var.kontrolleri tamamladıktan sonra upload ederim büyük ihtimal sahura burada olur

ilk sayfadaki program listesinden gerekli ve ya gereksiz gördükleriniz,
isteklerinizi buraya belirtin dikkate almya çalışacağım

sadece n97 ev ekranı vardır dikkatinize!
kötüköylü bu ne hız yav

brovo valla. şimdi biz bunu türkçe olarak 5800 imize yükleyebilecekmiyiz yani? şu temaları bence kuruluma ekleme. sorunsuz ve hit olanları ekle sadece. birde ev ekranı olarak htc tusunami var o benim çok hoşuma gitti onu ekle. programları aynen yükle fazla program gözçıkarmaz

yani zaten gereksiz olsa eklemezdin değilmi? birde madem flash player çalışcaksa türk kanallarının çok olduğu bir televizyon programı yokmu? varsa onuda ekle. ayrıca benim en çok istediğim bilgisayardaki java sayfaların 5800 de çalışması o varmı bu c6 da?
sadece n97 ev ekranı var demişsin sorunsuz olsunda, yani samsung widget ev ekranlarındaki gibi yok mesaj görünmüyor, yok ayarlanmış alarmın sağ üstte simgesi yok, gibi sorunlar olmasında gerisi o kadar önemli değil. gerçi ben incelemedim c6 daki n97 ev ekranını falan görmedim. şimdi bakıp görüşümü buraya eklerim. birde bu c6 ile gelen tüm özellikleri ayrıntılarıyla belirtirsen ana konuda tanıtımda çok iyi olur ki yapacaksındır. hadi bakalım kolay gelsin.
kısa ve hızlı bir inceleme yaptım. biri yüklediğini ve flash palyerin çalışmadığını, hacksiz olduğunu tek bir ev ekranı olduğunu ve başka ev ekranı seçmek için ev ekranı seçeneği bile olmadığını ve bir kaş daha eksi yönünü yazmış. artı yönleri ise oldukça hızlanma.. en iyisi aynen alayım buraya:
.:: EKSİLER ::. -
1- Telin ışıkları (Yeşil + Kırmızı+ Sağ üst köşedeki) tuş kilidi devrede değilken hiç sönmüyor.
2- Mesaj yazarken telefonu çevirince klavye otomatik değişmiyor manuel değiştirmek gerekiyor.
3- Tuş kilidi titreşimi tamamen devre dışı bırakılmış.
4- Mevcut zil sesi seviyesi azaltılmış.
5- Ana ekran (ev ekranı) bazen kendi kendine dönebiliyor.
6- Ovi Mağazasına bağlanmıyor
7- Rds aynı kalmış
8- Flash video yalan olmuş.
.:: ARTILAR ::.. +
1- Telefon belleği ilk kullanımda 74 Mb.
2- Çok hızlı bir fw olmuş. 5800 'ın bu kadar hızlı olacağı aklıma bile gelmezdi

3- Toplamda 58 zil sesi mevcut
4- 4 adet tema mevcut. Galiba wawe olanı Red sürümüne göre yapmışlar.
yani böyle ise hiçte methedildiği kadar değil. en azından vaadedildiği gibi flash player ile videoları falan sorunsuz izleyebilmeliydik. ve tuş kilidi titreşimi açık olsa daha iyi bence. kötüköylü kardeş kızmazsın inşallah bunları yazdım diye ama bunlar sadece o arkadaşların izlenimleri ve bende kendim ve merak edenler için kısa bir inceleme yapıp yazdım. aksi görüşleri olanlarda yazacaklardır zaten. teşekkürler.