-hasangun-
Üye
-
Konu Sahibi
-
şu an deneme aşamasındayım 8 ev ekranı varKotukoylu kardesim .zaten senin fw yüklü değil malesef . eğer uğraştıracaksa olmasada olur .
şu an deneme aşamasındayım 8 ev ekranı var
programlar temalar gene aynı sadece google maps entegre ettim
fontuda sony sketch olarak değiştirdim
hazır desem1 saate kadar uplayabilirim.ufak tefekdüzenlemeler yapıyorum
beni de rahatsız ediyor gerçekten web browser sıkıntısı
kotukoylu kardeşim biliyoerum bana gıcık oldun ama malesef yine ben. alarm çalarken ekrandaki slide tuşları çalışmıyor mecburen kırmız tuşa basıp erteleme yapıyor ve sonra alramlara girip alrmı kaldırıyorum . bu sorunu da halledebilirsen süper olur bir de şu live hs veya bluespectrum hs olmasa süper olur. hadi kolay gelsin
Kötü dayı o zaman bu FW yi yüklemiyorum yeni eklediğini yükleyeyim ne zaman upload ediyorsun uzun sürermi?..
Edit:vermişssin zaten kötü dayı..Ellerine sağlık...
Kötü dayı diğerinden tek farkı Omnia ekranın çıkmış olmasımı...?
görüşlerini buraya yazarsan arkadaşlarda bilgilenmiş olur.Ya zaten benim sorunum web tarayıcıdaki java ve flash ta sorun olması idi. eğer bu sadece omnia nın kaldırılması ile giderildi ise diğerleri dursun farketmez. yeterki dediğim hata gitmiş olsun. indiriyorum. inşallah olumlu sonuç alırım.
ilgin ve bilgin için teşekkürler.
estağfurullah daha önceden kalbini kırdıysam gerçekten özür dilerim herkesin Önünde senden
dostum senin dediğin olay benimde kafamı karıştrıyor.
en iyi dokunma kontrollerini kapatmak ki ben öyle yapıyorum.
neyse konu tatlıya bağlanmış oldu aramızda. olur böyle şeyler . yeni verdiğin versiyonu bi yükleyelim bakalım eğer olumsuz bi şey varsa yine burda yazarım .
Yok yine yok. Aynı sorun devam ediyor. Facebook un masaüstü versiyonuna girince eğer web browserde Java etkinse öylece donup kalıyor sayfa. Java yı kapatınca normal giriyor bu sefer de Facebook taki çoğu şey kullanılmıyor.
iltifatına teşekkür ederim dostum.allah sizden razı olsun.Kötü dayı Muhteşemsin süpper bir FW bugün böyle ise V60 2da neler yaparsın kestiremiyorum sen sanırım 27.yüzyıldan geldin mükemmel bir bilgi birikim gurur duydum seninle valla çok duygulandım....
estağfurullah daha önceden kalbini kırdıysam gerçekten özür dilerim herkesin Önünde senden
dostum senin dediğin olay benimde kafamı karıştrıyor.
en iyi dokunma kontrollerini kapatmak ki ben öyle yapıyorum.
neyse konu tatlıya bağlanmış oldu aramızda. olur böyle şeyler . yeni verdiğin versiyonu bi yükleyelim bakalım eğer olumsuz bi şey varsa yine burda yazarım .
yaz da allah aşkına bi de olumlu duygularını/görüşlerini yaz arada
teşekkür ederim kardeşim.telefonumda başka bir modifiye var, ancak bu modifiyeyi evdeki 2. 5800 a geçiyorum, kendi telefonumda da denemek istiyorum sonucu bi test edeyim. kotukoylu arkadaş rumuzunda her ne kadar kotu geçiyor olsada harika birisisin, insanların isteğine cevap verip ilgilenmen gerçekten güzel, Tebrikler Maşaallah barekallah
evet ben konyalıyım, yeni modifiyeyi yükledim, açılış sistem belleği 82.3 mb. güzel şimdilik, gece boyu test ederim, inşaallah problemle karşılaşmam, sabahta kendi telefonumateşekkür ederim kardeşim.
nickim Aksarayda bir köyün ismi Aksaraylıyım.
tabi o köyden değilim ama gerçekten bu ismi seviyorum
umarım kadeşim sende nickindeki gibi gonyalısındır
topraaam
teşekkür ederim kardeşimevet ben konyalıyım, yeni modifiyeyi yükledim, açılış sistem belleği 82.3 mb. güzel şimdilik, gece boyu test ederim, inşaallah problemle karşılaşmam, sabahta kendi telefonumaöğretmensiniz demek, bu da güzel, bende memurum. bu sabır, bu ilgi alaka öğretmenlikten desene. uzat elini de bi kucaklaşak hemşeri sayılırmışız. canı gönülden tebrik ediyor, saygılar sunuyorum
tamam hoca bu sefer olmuş hakikaten söylüyorum olmuş. açılış ekranı öncekinden daha iyi hatta. karizmatik olmuş. servis mesajı alımında sorun yokyaz da allah aşkına bi de olumlu duygularını/görüşlerini yaz arada
tamam hoca bu sefer olmuş hakikaten söylüyorum olmuş. açılış ekranı öncekinden daha iyi hatta. karizmatik olmuş. servis mesajı alımında sorun yok)) yazı fontu güzel daha öncede görmüştüm bu fontu ama sorunluydu (senin fw için değil ) sonuç olarak olmuş
gerçekten memnun oldum beğendiğine
kardeş özele gel...eyvallah
--------------- Ekleme ---------------
şaşırttım seni sanırım . branşın nedir. yaş kaç tanışalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?