bizde telefonlar yüksek fiyata satılıyor özellikleri iyi fakat bunlarda yüksek fiyata satılacaksa yine başka markalar piyasayı ele geçirir
270$ lik telefonu 2000 tlden surerlerse sasirmayin![]()
Bence 3.000-3.500 lira olur.Devletin aldığı vergi ortada.Firmaların Türkiye ayakları asıl farkı kitliyorlar.Buna Operatörler de dahildir.Herşeyi devlete bağlayıp aradan sıyrılamayız.Özellikle Sony'in Z2'de barındırdığı nc kulaklık ve manyetik dock olan kutu içeriği Türkiye'de yok.Burada Devletin de imkan tanımasına kızabiliriz neden Türkiye 2.sınıf olarak değer taşıyor diye ama topyekün devlet diyemeyiz.Firmaların bize bakış açısı önemli.Yine konumuza dönecek olursak Xiaomi 1000 Tl barajını dahi aşmıyacak.Çünki satış sistemleri sadece internet üzerinden.Herhangi extra bir çalışan veya büyük bir mağazayı barındırmıyacaklar.Ufak bir vergi dışında uygun fiyatla giriş yapacaklar.Xiaomi genel olarak tek bir merkezden satış yapıyor en büyük avantajı bu.

neyse gelince görürüz bizdede güven kalmadı doğal olarak biraz özellikleri düzgün telefon geldimi yüksek fiyat çekiyorlar ondan herkesin şüphesi oluyor
Bence 3.000-3.500 lira olur.
Bana da alcan mı bundan bir tane![]()
1.500 Tl dersinde işin içinden çıkılır ama 3.000-3.500 nedir insaf yani
Yine seni kırmayacağım bu fiyatdan geldiği vakit bir siyah Mi3 64 GB benim sana hediyemdir.Bitti mi asla ben iktidar gibi çıktım meydana 2.000 denilen fiyata da telefon alıyorum bu fiyatada ya çıkmazsa kim bana alacak 
Arkadaşlar bu kadar beklenti içine girmeyin bence üst düzey telefonlarını sadece kendi ülkelerinde satışa sundular bazı teknoloji sitelerinde okumuştum türkiye pazarina gireceklerini zannetmiyorum
Ukrayna'da Xiaomi'nin son model telefonlari mevcut çin mali ve bilmediğimden dolayi almadim. Buna ne diyeceksin ?Ve ayrica bircok kazik Android cihazdan kaliteli donanimi ve arayuzu var. Tek sorunu cok ram yemesi.Arkadaşlar bu kadar beklenti içine girmeyin bence üst düzey telefonlarını sadece kendi ülkelerinde satışa sundular bazı teknoloji sitelerinde okumuştum türkiye pazarina gireceklerini zannetmiyorum