Xiaomi Redmi S2'nin Tasarımı Net Şekilde Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Redmi S2'nin Tasarımı Net Şekilde Ortaya Çıktı
Xiaomi'nin yeni Redmi S2 telefonuna ilişkin ilk önemli sızıntılar ortaya çıktı. Cihazın tasarımı çalışır haldeyken net bir şekilde görüntülendi.


Xiaomi son zamanlarda yeni cihazlarının sayısını arttırmaya başladı. Firma daha önceden açıkladığı tarihte yani 25 Nisan'da resmi olarak Mi 6X modelini tanıttı fakat Redmi S2 ile ilgili olarak herhangi bir bilgi verilmedi. Şimdi ise Redmi S2'nin tasarımına ilişkin en önemli detaylar sızdırıldı. Geçtiğimiz günlerde TENAA ve 3C sertifika listelerinde ortaya çıkan telefon bugün ise net bir şekilde çalışır halde görüntülendi.

https://www.maxicep.com/uygun-fiyatli-xiaomi-redmi-s2-modelinin-ozellikleri-ortaya-cikti
Uygun Fiyatlı Xiaomi Redmi S2 Modelinin Özellikleri Ortaya Çıktı
Çek Cumhuriyeti kaynaklı bir sızıntı Redmi S2'nin en net görüntülerini paylaştı. Önceki sızıntılardan elde edilen bilgilere göre Redmi S2, 1440 x 720 piksel HD + çözünürlüğe sahip 5.99 inç boyutunda 18: 9 oranında bir IPS ekran ile birlikte gelecek. İçerisinde Snapdragon 625 yonga seti, 3 GB RAM ve 32 GB genişletilebilir depolama alanı bulunan telefonun depolama ve RAM tarafında farklı varyantlarının da olması bekleniyor.



Yeni Xiaomi dikey olarak yerleştirilmiş bir çift kamera ile geliyor. Bunlardan ana kamera 12 MP çözünürlüğe sahipken yardımcı kamera 5 MP çözünürlüğe sahip olacak. Ön kameraya ilişkin bilgi yer almasa da önceki sızıntılar ön tarafta 16 MP çözünürlüğünde bir kameranın olacağını gösteriyordu.

Yeni sızıntıya göre telefonda 4,205 mAh kapasiteli bir pil bulunacak. Daha önceki raporlar telefonda 3.000 mAh kapasiteli pil olacağını belirtiyordu. Redmi S2 ile ilgili diğer detaylar arasında Android 8.1 Oreo MIUI 9 işletim sistemi, parmak izi okuyucusu, 3,5 mm kulaklık girişi ve microUSB bağlantı noktası yer alıyor.



Fotoğraflardan görebileceğiniz üzere cihazın üzerinde bazı seri numaraları yazıyor. Yani bu görsellerde ki cihaz aslında üretim öncesi bir prototip modeldir. Çek Cumhuriyeti'nden sızıntı geldiği için Xiaomi'ninorada bir mağaza açma ihtimali yüksek gibi görünüyor. Yoksa cihazın oraya nasıl ulaştığı hakkında bir bilgi bulunmuyor.
Xiaomi Redmi S2'nin Tasarımı Net Şekilde Ortaya Çıktı
 
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Bu ne alt tasarımı aynen iPhone 6 salıver gitsin . Hiç mi özgün tasarım göremeyeceğiz ?
 


Üst Alt