Öneri Xiaomi 10400 Mah Nokialara Uygunmudur

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Link atabilir misiniz? Bir bakayım. Bende arıyorum böyle yüksek değerli bir power bank ama ücreti de biraz öğrenciler için uygun olsun istiyorum. Gidip de 150-200 ₺ veremem ama 50-80 arası çıkarım. Baba bu civarda yüksek performans lazım. Öneriler varsa alayım :)
Bu bataryalar orjinalleri çinde 20 tl. Buraya gelince fahiş fiyata satıyorlar. Milleti mecbur bırakıyorlar. Çinden getirip burada uygun bir kar marjı ile kullanıcıyı da düşünerek satsalar xiaomi 10400 mah lık LG samsung bataryaya sahip bu cihaz 40-50 tl ye satılabilirdi.
Artık xiaomi Türkiye de resmi olarak satışa başladığında çok daha ucuza alabileceğiz.
Anlamadığım elin çinlisi LG ve Samsung bataryası kullanarak böylesine büyük kapasiteli ve zarif bir bataryayı 25 tl gibi cüzi miktara satabiliyorken MS Sony LG gibi markalar neden o tarz bir fiyata satmıyorlar. Yada ürettirmiyorlar. Telefonlara sürekli işlemci ve ram yükseltmesi yapana kadar bunları da yapsalar daha çok makbule geçer.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Link atabilir misiniz? Bir bakayım. Bende arıyorum böyle yüksek değerli bir power bank ama ücreti de biraz öğrenciler için uygun olsun istiyorum. Gidip de 150-200 ₺ veremem ama 50-80 arası çıkarım. Baba bu civarda yüksek performans lazım. Öneriler varsa alayım :)
fiyatını yanlış hatırlıyormuşum 89,90

emz

emz

Üye
fiyatı 3 gün önce arttı.

yaklaşık 8-9amper performans veriyor. Başarılı bir ürün.

Artık atık artsa da olur burada. Bir arkadaş daha görünce istedi bundan. Dx den iki tane sipariş ediyorum yarın. Çok sürmez umarım. Birde karga hasar görmez değil mi o kadar yolda? Hani başına birşeyler gelirse ne yapabilirim?

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Artık atık artsa da olur burada. Bir arkadaş daha görünce istedi bundan. Dx den iki tane sipariş ediyorum yarın. Çok sürmez umarım. Birde karga hasar görmez değil mi o kadar yolda? Hani başına birşeyler gelirse ne yapabilirim?
yok görmez iyi paketleniyor. Ptt ile gelecek zaten hasar görse tutanak tutturursunuz normal prosedür...

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
En iyisi beyazı mı yoksa diğer renkler de şık duruyor mu? Birde güç tuşunun neye yaradığını yazarsanız sevinirim :) Artık yarından sonra herhalde 20 gün de gelse yeni yıl hediyem olur kendime :D

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
En iyisi beyazı mı yoksa diğer renkler de şık duruyor mu? Birde güç tuşunun neye yaradığını yazarsanız sevinirim :) Artık yarından sonra herhalde 20 gün de gelse yeni yıl hediyem olur kendime :D
bendeki aleminyum rengi . Hoş duruyor. Ama mavi olsa açıkçası ben mavi alırdım. Güç tuşuna basarak telefona takılı olmadığı anda içinde ne kadar şarj kaldığını görebiliyorsunuz. Diğer şeyler otomatik zaten (takınca şarj eder çıkarınca şarj keser...)

atakanakata

atakanakata

Üye
gittigidiyor.com dan 75 liraya almıştım şimdi 80 lira olmuş. ama bu satıcıyı önerebilirim çünkü piyasada çok fazla fake ürün satan yer var. ürün zaten çin malı ve fake olunca iyice kalitesiz bişey oluyor. ben burdan aldım ve gayet memnunum. cihazım 1020 ve 4-5 kere full dolduruyor. tek sıkıntısı biraz ağır olması.

YkPkY

YkPkY

Üye
gittigidiyorda satıcılar çoğalmış.şimdi hangisi doğru

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar 10400 Mah ile normal bir telefonu 5-6 defa şarj edersiniz. Gerçek 10400 Mah ürünler 180-210 tl arasında değişiyor. 10400 Mah deyip 40tl ye satılan ürün ile telefonunuzu bir defa şarş edersiniz. Çünkü 10400 diye aslında içine 2000-4000 Mah arası dandik batarya koyuyorlar.
Bile bile kazıklanmayın.
Ben Philips 10400 Mah kullanıyorum. O zamanlar 209tl ye almıştım telefonum L820 6 defa full dolduruyor telefonumu

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Arkadaşlar 10400 Mah ile normal bir telefonu 5-6 defa şarj edersiniz. Gerçek 10400 Mah ürünler 180-210 tl arasında değişiyor. 10400 Mah deyip 40tl ye satılan ürün ile telefonunuzu bir defa şarş edersiniz. Çünkü 10400 diye aslında içine 2000-4000 Mah arası dandik batarya koyuyorlar.
Bile bile kazıklanmayın.
Ben Philips 10400 Mah kullanıyorum. O zamanlar 209tl ye almıştım telefonum L820 6 defa fu ll dolduruyor telefonumu
xiaomi nin dünyanın en iyi 4. Cep tel. Firması olduğunu unutmayalım. Ayrıca 5-6 defa şarj eder diye genelleme yapamayız o kullandığınız cihaza göre değişir ...

dakamon

dakamon

Üye
gittigidiyorda satıcılar çoğalmış.şimdi hangisi doğru

Ben semers diye bi satıcıdan almıştım

YkPkY

YkPkY

Üye
Bile bile kazıklanmayın.
Ben Philips 10400 Mah kullanıyorum. O zamanlar 209tl ye almıştım telefonum L820 6 defa fu ll dolduruyor telefonumu

Benim verdiğim linklerde 90₺ da var,80₺ da ,60₺ da.bunların çakmalarıda var.ama burdakilerin hangisi orjinal acaba.
Lg philips teknolojisi kullanan hangisidir yani.
4-5 tam şarj bana fazlasıyla yeter

Üst Alt