Öneri Xiaomi 10400 Mah Nokialara Uygunmudur

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Xiaomi 10400 Mah Nokialara Uygunmudur
meraba arkadaşlar xiaomi 10400 mah şarj cihazı almayı düşünüyorum lumia 920 için bir sitede 40 tlye buldum bizim lumialar için olurmu acaba şarj edermi :)

oznkrts

oznkrts

Üye
Uyar niye uymasın sonuçta her şey adaptörde bitiyor

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Onların gerçek değeri 3000-4000 mah arası diye biliyorum.

oznkrts

oznkrts

Üye
Onların gerçek değeri 3000-4000 mah arası diye biliyorum.
Kesinlikle bende eski telefonda kullanıyordum powerbank 8800 ama taş patlasa Dediğiniz kadar çıkıyordu ama genede iş görüyordu yani

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Kardeşim kesinlikle alma 10400 mah 40 tl olur mu bi düşün ? Ben philipps ten aldım 180 tl civarı fiyatı :) fiyatının bu kadar düşük olmasının bir sebebi vardır .

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim kesinlikle alma 10400 mah 40 tl olur mu bi düşün ? Ben philipps ten aldım 180 tl civarı fiyatı :) fiyatının bu kadar düşük olmasının bir sebebi vardır .
sahibinden.com'da gördüm
buyrun :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
  • Beğen
oznkrts

oznkrts

Üye
Dediğim gibi 10400 mah ve çalışır durumda olan bir mobil şarj bataryasının ederi 150 tl den başlar kalitesi arttıkça fiyatı da artar .

Fiyatı internetten aldığın için normal genelde fiyatı markayla vergi etkiliyor bu cihazda ikisindende pek yok
ve ayrıca adam toptan Satıyor alttaki yazıyıdamı okumuyorsunuz :kıskıs:

• Beğen
Peocawe

Peocawe

Üye
4000-5000mah gerçek değeri diyorsunuz da ufak bi ayrıntıyı atlıyorsunuz. ben iphone 4 kullanırken 1800mah şarjlı kılıfım vardı telefonu hiç ellemezsem fulluyor ve birazcıkta kalıyordu içinde. ama takılıyken oynarsam yarısını dolduruyordu ve bitiyordu. Demem o ki siz prize taktığınızda bile (2000mah bataryanız var diyelim) 2000mah'ın 2 katını alıyorsunuz prizden. Yani kullanırsanız hem yer hem de doldurur bataryayı.

oznkrts

oznkrts

Üye
4000-5000mah gerçek değeri diyorsunuz da ufak bi ayrıntıyı atlıyorsunuz. ben iphone 4 kullanırken 1800mah şarjlı kılıfım vardı telefonu hiç ellemezsem fulluyor ve birazcıkta kalıyordu içinde. ama takılıyken oynarsam yarısını dolduruyordu ve bitiyordu. Demem o ki siz prize taktığınızda bile (2000mah bataryanız var diyelim) 2000mah'ın 2 katını alıyorsunuz prizden. Yani kullanırsanız hem yer hem de doldurur bataryayı.
Hayır anlamadın düşük fiyatlı powerbankların içinde yazıldığı kadar geniş bi depolama alanı yok atıyorum 10k yazıyorsa içinde 5 k vardır mantığa gelen nokta sağlam marka 5 k bi powerbank 150 tl bunlar 40 50 tl

dakamon

dakamon

Üye
meraba arkadaşlar xiaomi 10400 mah şarj cihazı almayı düşünüyorum lumia 920 için bir sitede 40 tlye buldum bizim lumialar için olurmu acaba şarj edermi :)
Ben neredeyse 3-4 aydır kullanıyorum gayet memnunum. Öğrenciyim. Sabah çıkıp akşam eve geliyorum gün içinde sürekli nette takılıyorum 3g ile. 820 nin batarya yoğun kullanımda öğlen bitiyor bende bir tam şarj ediyorum akşam eve gelene kadar çok rahat yetiyor bu şekilde. Kafam göre kullanıyorum korkmadan. Haftasonu dolduruyorum bataryayı hafta içi her gün en az bir kere şarj ediyorum cumaya kadar bitiyor. Benim kullanım senaryom bu şekilde. Öncelikle şunu söylemek istiyorum çin mallarında çok fazla sahtecilik var. Xiaomi diye sahte mal çıkması çok olası. Güvenilir yerden almalısınız. Orjinal Xiaomi bataryası LG ve Samsung bataryalarını kullanmakta. Orjinal olmayandan alırsanız 3000 mah gibi performans alırsınız.

Ayrıca sahte yada dandik bataryalarda doldur boşalt sayısı da azdır. Örneğin 100 defa doldur boşalttan sonra performansı ciddi derecede düşen bataryalar var. Bunlar dandik bataryalar. En az 500 defa doldur boşaltı göğüsleyecek bataryalara bakmak lazım

• Beğen
Tepkiler: oznkrts ve Murat Alper
Peocawe

Peocawe

Üye
Hayır anlamadın düşük fiyatlı powerbankların içinde yazıldığı kadar geniş bi depolama alanı yok atıyorum 10k yazıyorsa içinde 5 k vardır mantığa gelen nokta sağlam marka 5 k bi powerbank 150 tl bunlar 40 50 tl

en fazla 4000 felan 'çıkıyordu' dediğiniz için bunu deme gereksinimi duydum hocam. ama dediğim şey gerçekten doğru ucuzunu pahalısını bilmem. xiaomi dandik bir marka değil bu arada. kaliteli cihazları ucuza satan bir marka.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Fiyatı internetten aldığın için normal genelde fiyatı markayla vergi etkiliyor bu cihazda ikisindende pek yok
ve ayrıca adam toptan Satıyor alttaki yazıyıdamı okumuyorsunuz :kıskıs:

Sen bizim yerimize de okumuşsun işte ne güzel . 10400 mah ın 40 tl etmeyeceğini bilmek için uzay bilimcisi olmaya da gerek yok . Toptan veya perakende . Hiçbir şekilde 10400 mah 40 tl etmez . 3 - 4 ay kullandıktan sonra 3000 mah ı zor görürsün .

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
%99 sahte, 40 tl mümkün gelmiyor bana

Silinen Üye 1030288

Kapalı Hesap
sahibinden satılan her ürüne güvenmemek lazım. alacağın cizaha acıkcası güvenmedim. nike'ın nixe'si gibi düşün. 1-2 aya elinde patlar.

dakamon

dakamon

Üye
sahibinden satılan her ürüne güvenmemek lazım. alacağın cizaha acıkcası güvenmedim. nike'ın nixe'si gibi düşün. 1-2 aya elinde patlar.
Ben gittigidiyordan bi sitenin önerdiği bir satıcıdan almıştım. Adam özellikle çinden orijinal getirtiyormuş ve bir seferinde yanlışlıkla sahte ürün satmış hepsini toplatıp milletin parasını yada orjinalleriyle değiştirmiş. Ben o siteye güvenerek almıştım.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Hepsiburada fiyatı 69.90₺ 8000mah değer kalır sana

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Ben gittigidiyordan bi sitenin önerdiği bir satıcıdan almıştım. Adam özellikle çinden orijinal getirtiyormuş ve bir seferinde yanlışlıkla sahte ürün satmış hepsini toplatıp milletin parasını yada orjinalleriyle değiştirmiş. Ben o siteye güvenerek almıştım.
gittigidiyordaki o satıcının adını versene favorime ekleyeyim :)

Rainesto

Rainesto

Üye
Gerçek mi orijinal mi bilmiyorum ama uyumlu

emz

emz

Üye
Hepsiburada fiyatı 69.90₺ 8000mah değer kalır sana

Link atabilir misiniz? Bir bakayım. Bende arıyorum böyle yüksek değerli bir power bank ama ücreti de biraz öğrenciler için uygun olsun istiyorum. Gidip de 150-200 ₺ veremem ama 50-80 arası çıkarım. Baba bu civarda yüksek performans lazım. Öneriler varsa alayım :)

Üst Alt