Kesinlikle bende eski telefonda kullanıyordum powerbank 8800 ama taş patlasa Dediğiniz kadar çıkıyordu ama genede iş görüyordu yaniOnların gerçek değeri 3000-4000 mah arası diye biliyorum.
sahibinden.com'da gördümKardeşim kesinlikle alma 10400 mah 40 tl olur mu bi düşün ? Ben philipps ten aldım 180 tl civarı fiyatıfiyatının bu kadar düşük olmasının bir sebebi vardır .
buyrunKardeşim kesinlikle alma 10400 mah 40 tl olur mu bi düşün ? Ben philipps ten aldım 180 tl civarı fiyatıfiyatının bu kadar düşük olmasının bir sebebi vardır .

sahibinden.com'da gördüm
Dediğim gibi 10400 mah ve çalışır durumda olan bir mobil şarj bataryasının ederi 150 tl den başlar kalitesi arttıkça fiyatı da artar .

Hayır anlamadın düşük fiyatlı powerbankların içinde yazıldığı kadar geniş bi depolama alanı yok atıyorum 10k yazıyorsa içinde 5 k vardır mantığa gelen nokta sağlam marka 5 k bi powerbank 150 tl bunlar 40 50 tl4000-5000mah gerçek değeri diyorsunuz da ufak bi ayrıntıyı atlıyorsunuz. ben iphone 4 kullanırken 1800mah şarjlı kılıfım vardı telefonu hiç ellemezsem fulluyor ve birazcıkta kalıyordu içinde. ama takılıyken oynarsam yarısını dolduruyordu ve bitiyordu. Demem o ki siz prize taktığınızda bile (2000mah bataryanız var diyelim) 2000mah'ın 2 katını alıyorsunuz prizden. Yani kullanırsanız hem yer hem de doldurur bataryayı.
Ben neredeyse 3-4 aydır kullanıyorum gayet memnunum. Öğrenciyim. Sabah çıkıp akşam eve geliyorum gün içinde sürekli nette takılıyorum 3g ile. 820 nin batarya yoğun kullanımda öğlen bitiyor bende bir tam şarj ediyorum akşam eve gelene kadar çok rahat yetiyor bu şekilde. Kafam göre kullanıyorum korkmadan. Haftasonu dolduruyorum bataryayı hafta içi her gün en az bir kere şarj ediyorum cumaya kadar bitiyor. Benim kullanım senaryom bu şekilde. Öncelikle şunu söylemek istiyorum çin mallarında çok fazla sahtecilik var. Xiaomi diye sahte mal çıkması çok olası. Güvenilir yerden almalısınız. Orjinal Xiaomi bataryası LG ve Samsung bataryalarını kullanmakta. Orjinal olmayandan alırsanız 3000 mah gibi performans alırsınız.meraba arkadaşlar xiaomi 10400 mah şarj cihazı almayı düşünüyorum lumia 920 için bir sitede 40 tlye buldum bizim lumialar için olurmu acaba şarj edermi![]()
Hayır anlamadın düşük fiyatlı powerbankların içinde yazıldığı kadar geniş bi depolama alanı yok atıyorum 10k yazıyorsa içinde 5 k vardır mantığa gelen nokta sağlam marka 5 k bi powerbank 150 tl bunlar 40 50 tl
Fiyatı internetten aldığın için normal genelde fiyatı markayla vergi etkiliyor bu cihazda ikisindende pek yok
ve ayrıca adam toptan Satıyor alttaki yazıyıdamı okumuyorsunuz![]()
Ben gittigidiyordan bi sitenin önerdiği bir satıcıdan almıştım. Adam özellikle çinden orijinal getirtiyormuş ve bir seferinde yanlışlıkla sahte ürün satmış hepsini toplatıp milletin parasını yada orjinalleriyle değiştirmiş. Ben o siteye güvenerek almıştım.sahibinden satılan her ürüne güvenmemek lazım. alacağın cizaha acıkcası güvenmedim. nike'ın nixe'si gibi düşün. 1-2 aya elinde patlar.
gittigidiyordaki o satıcının adını versene favorime ekleyeyimBen gittigidiyordan bi sitenin önerdiği bir satıcıdan almıştım. Adam özellikle çinden orijinal getirtiyormuş ve bir seferinde yanlışlıkla sahte ürün satmış hepsini toplatıp milletin parasını yada orjinalleriyle değiştirmiş. Ben o siteye güvenerek almıştım.

Hepsiburada fiyatı 69.90₺ 8000mah değer kalır sana