Haber Xbox Music Ve Xbox Video Windows Phone Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

OozyStaw

OozyStaw

Üye
aşağıdaki linkten bir aylık ücretsiz kayıt olabilirsiniz.kayıttan sonra uygulamaya giriş yapabilirsiniz.
Alabama şehrine posta kodunu kabul etmiyor :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
byibo

byibo

Üye
benim anlayamadğım sey neden bazı uygulama ve oyunlarda bolge ayarı sart oluyor ?

sekajmer

sekajmer

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulamalar şimdilik sadece 22 ülkede kullanılabilir durumda. Yılbaşından sonra tüm ülkelerde kullanılabilir olacak. Bu uygulamalar bir nevi ön izleme uygulamalar.

ayrıca uygulamalardaki hesapla 4 cihazla oturum açılabilir. Uygulamalar aktif hesap kontrolü yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve byibo
byibo

byibo

Üye
saol ali kemal abi birde su dosya yoneticisi sd kart desteği gelirse dgr3 ile iste o zaman :biggrin:

byibo

byibo

Üye
biz beta kullanıyoruz gdr3 te dosya yöneticisi yok :D blue ile gelir o
:) oyle olacağını tahmin ediyoruz ancak olurda ms bi süpriz yapar gdr3 ile verirse güzel olur anlamında demek istedim

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
22 ülkede kullanılıyor bizim ülkeede yok bu nasıl iş?Bizler hep 2.plana atılıyoruz lumialara güncelleme gelir Türkiye'ye sonradan gelir..Bu programdada görüyoruz ne var yani o 22 ülke 23 olsaydıda ilk başta bizlerde olsaydık..Pazar alanı olarak iyi bir ülkeyiz ama adamlar sadece para olarak bakıyor bizim ülkeye..

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Haber için teşekkürler fakat merak ediyorum da, Xbox music ile Nokia music arasındaki farklar neler? Nokianınki varken Xbox gerekli olabilir mi?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Haber için teşekkürler fakat merak ediyorum da, Xbox music ile Nokia music arasındaki farklar neler? Nokianınki varken Xbox gerekli olabilir mi?
Denemeden bilmek zor bi gelsinde bakalım :)

serecans

serecans

Üye
benim gördüğüm farklar Xbox biraz daha hızlı ama yüksek çözünürlüklü müzik desteği yok

serecans

serecans

Üye
kardeşim Nokia mix radio da müzik kalitesini arttırabiliyorsunuz. Bilmiyorsan Bi bakabilirsin Xbox müzik yazacaktım

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
kardeşim Nokia mix radio da müzik kalitesini arttırabiliyorsunuz. Bilmiyorsan Bi bakabilirsin Xbox müzik yazacaktım
müzik kalitesi eyvallah onu biliyorum ama "çözünürlük" terimi müzik için ters kaçmış, malum video/resim için o, ona tebessüm etmiştim :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Olsun yinede çözünürlüğü yüksek müzik denilirse ben onu gayette kalitesi yüksek olarak algılarım sorun yok. :oke:

sekajmer

sekajmer

Üye
o değilde ben buna bayıldım, ama bir türlü giriş yapamadım , parası neyse verek çalışsın yeter ki :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Şuan inceledim Xbox müziğin çok yolu var Xbox müziği silebilirsiniz :spr

Üst Alt