OozyStaw
Üye
Alabama şehrine posta kodunu kabul etmiyoraşağıdaki linkten bir aylık ücretsiz kayıt olabilirsiniz.kayıttan sonra uygulamaya giriş yapabilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Alabama şehrine posta kodunu kabul etmiyoraşağıdaki linkten bir aylık ücretsiz kayıt olabilirsiniz.kayıttan sonra uygulamaya giriş yapabilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

mobil olarak kullanılabiliyorbing???
Xbox Live hesabınızla giriş yapmayı deneyin. Şu anda ülkemizde desteklenmediği için giremeyebilirsiniz.Alabama şehrine posta kodunu kabul etmiyor![]()
şu an Türkiye için sunulmadı program ABD yapınca abd ye açık uygulamaları yükleniliyoruzbenim anlayamadğım sey neden bazı uygulama ve oyunlarda bolge ayarı sart oluyor ?
biz beta kullanıyoruz gdr3 te dosya yöneticisi yoksaol ali kemal abi birde su dosya yoneticisi sd kart desteği gelirse dgr3 ile iste o zaman![]()
blue ile gelir obiz beta kullanıyoruz gdr3 te dosya yöneticisi yokblue ile gelir o
oyle olacağını tahmin ediyoruz ancak olurda ms bi süpriz yapar gdr3 ile verirse güzel olur anlamında demek istedimDenemeden bilmek zor bi gelsinde bakalımHaber için teşekkürler fakat merak ediyorum da, Xbox music ile Nokia music arasındaki farklar neler? Nokianınki varken Xbox gerekli olabilir mi?

çözünürlük ve müzik??benim gördüğüm farklar Xbox biraz daha hızlı ama yüksek çözünürlüklü müzik desteği yok

müzik kalitesi eyvallah onu biliyorum ama "çözünürlük" terimi müzik için ters kaçmış, malum video/resim için o, ona tebessüm etmiştimkardeşim Nokia mix radio da müzik kalitesini arttırabiliyorsunuz. Bilmiyorsan Bi bakabilirsin Xbox müzik yazacaktım