Xbox 360 RGH Kinect

Sponsorlu Bağlantılar

erotero

Üye
    Konu Sahibi
Xbox 360 RGH Kinect
Merhaba arkadaşlar, xbox 360 rgh'lı almayı düşünüyorum. Eğer mümkünse kinect ile oynamak onu da almayı düşünüyorum. Size sorum rgh modelde kinect işe yarıyor mu? Kinect adventures, kinect sports gibi oyunları oynamam mümkün mü?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Evet mümkün.

erotero

Üye
    Konu Sahibi
Peki dashboard değiştirmek sorun yaratır mı?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Peki dashboard değiştirmek sorun yaratır mı?

Yaratmıyor diye hatırlıyorum fakat tam olarak emin değilim.2. el mi alacaktın Xbox'ı yoksa dükkanda RGH'leyip 0 olarak satan bir yerden mi alacaksın ?Bu konudaki sorularını bu arkadaşlara sorabilirsin.Türkiye'de bu konuda uzmanlaşmış sayılı kurumlardandır.Ben şimdi sana sorun çıkartmaz diyebilirim, öyle de hatırlıyorum fakat tam olarak emin değilim, bir değişiklik olmuş olabilir.En iyisi bir sorman olacaktır :)

erotero

Üye
    Konu Sahibi
Dükkanda rgh işlemi yapılmış 0 alıcam bu arada ilginiz için çok teşekkür ederim :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Dükkanda rgh işlemi yapılmış 0 alıcam bu arada ilginiz için çok teşekkür ederim :)

Hiç bir sorun olmaz o zaman :) Hatta aynı anda kinect alabiliyorsanız o dükkanla konuşun, kimden alacağınız pek önemli değil indirim yaparlar.Bir çok yer paket falan filan diye kinectle beraber satıyor RGH'li Xbox'ları zaten.Böylece hem sen Kinect'i ucuza alıyorsun hemde o adam Xbox'ının yanına daha az kar sağlasa bile birde Kinect satmış oluyor.

Eğer düşünürsen 2. el piyasası da baya geniş Kinect'in.100 liraya bile bulunabiliyor 2. el Kinect'ler.

Takipçi Satın Al

Üst Alt