X7 mi? C7 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
axpe

axpe

Üye
    Konu Sahibi
X7 mi? C7 mi?
Merhaba.

Sizce Nokia C7 model telefon almalımıyım yoksa Nokia X7 yi mi beklemeliyim?

Cevaplarınızı bekliyorum... :) :) :)
 


Starsley

Şöyle söylim. C7'nin artıları; Dahili hafıza 8gb - İkinci kamera var. 10.5mm incelik ve çelik kasa. x7'nin artıları; 4 hoparlör - 4 inç ekran. Karar senin bunların haricinde her şey aynı arkadaşım. :) tavsiyem C7 sebep; Ön kamera olmazsa olmaz.
 
axpe

axpe

Üye
    Konu Sahibi
dediğin gibi önce x7 diyodum sonra ön kamerası yokmuş 3gli telefon yapıosun ön kamera yok çok saçma heralde sybmian anna güncelemeside gelcekmiş peki oyun performanası nasıl c7 nin?
 
61semih

61semih

Üye
onkamerasız olmaz mı.bu kısıden kısıye degısır ben hıc kullanmıyorum mesela on kamera.arkadasta kullanmıyorsa pekte onemlı degıl yok kullanıyorsa zaten bunu dıkkate alır.x7 cıktımıkı yahu ama x7 cok sık bır telefon ben olsam x7 tercıh ederdım satısa cıkınca tabıkı
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
pazara göre x7 beklenecek bir cihaz değil ancak nokia alacagim diyorsanız x7 beklenmeli
 

Starsley

Kişiye göre değişir semih kardeşim ben kendi açımdan olmaz sa olmaz dedim. Bu beni ilgilendirir. Tabiki buna konuyu açan kişi karar verir. Evet symbian anna c7 gelecek. 2 ay içinde.
 
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
X7 tasarımını konuşturuyor resmen, hayranım telefona.
Axpe senin için Görüntülü görüşme gerekli mi ? Gerekli değilse 4 hoperlörlü daha büyük ekranlı müzik telefonu X7 tavsiyemdir.
Dipnot: X7'yi aylardır incelememe rağmen görüntülü konuşmanın olmadığını ilk defa burda gördüm gsmarenaya baktım ve doğruymuş nasıl gözümden kaçar bu anlamadım vala :)
 
axpe

axpe

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum pek emin değilim aslında ben 900-1000 tl arası bir telefon düşünüyorum aslında lg optimus 2xi beklyicekdim malesef türkiyeye gelmiycekmiş benim için oyun performanası iyi olmalı x7 yi ondan düşündüm ama ön kamerası olmaması saçma okadar para vericem ön kamera yok dahili hafıza düşük e nevar bu tlefonda 4inç ekeran bide 4 hoparlör heralde c7 alıcam ama sizin başka marka model önerileriniz varsa onlarıda düşünebilirim :)
 
silver021

silver021

Üye
1000 Tlyi ben yerinde olsam htc desire a yatiririm. son kuruşuna kadar hakediyor ;)
 
axpe

axpe

Üye
    Konu Sahibi
htc gerçekten iyimi pek emin değilim iyise oda olabilir aslında
 
Utku

Utku

Üye
n8 al sen
 
silver021

silver021

Üye
Htc desire amoled ekran 3.7 inch ekraniyla internette gezinirken hic bir sorun yaşamazsin. icinde android isletim sistemi yüklü 5 mp flashli kamerasi 720p 30fps hd kalite video kaydi ile şuanda alinabilicek en kaliteli telefon diyebilirim sana. ayrica 1ghz snapdragon islemci ve 576mb ramiyle donanimsal olarak her açidan üstün ve gelismiş.
 
axpe

axpe

Üye
    Konu Sahibi
n8 ve desire bütçeyi zorlar benim heralde c7 alıcam iligilendiğiniz için çok teşekürler hepinize :)
 
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Kesinlikle x7 bir adet videosunu izlediğinde bile etkileneceksin özellikleride geçiyor:oke:
 
MoonLife01

MoonLife01

Üye
Nokia c7 kasasiyla şık tasarimiyla hd ekran netliyle kibarliyla işletim sistemiyle dörtdörtlük telefon parasina deger arkdaşlar
 

Remil_53

Üye
Tavsiyem x7 ama 2. kameranın olmaması saçmalık :hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt