x6 suya düştü napalım şimdi :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djibram

djibram

Üye
    Konu Sahibi
x6 suya düştü napalım şimdi :)
x6 suya düştü düşerken kapakta çıktı alana kadar az çok ıslandı neyse ben telefonu aldım dışarı çıktım elime aldıgımda batarya düşmüştü 3 4 dk sonra taktım 2 3 kez açtım telefonu çalışıyor ekran fln geliyor ses fln varda dokunmatikte bir sorun var çalışmıyor telefon şuan pirinç dolu kavanozda bu dokunmatik ekranın çalışmaması düzelirmi sizce? normalde tel suya düşerse hiç bir özelliğimi çalışmaz daha önce böyle bir olay başıma gelmemişti yardım edin :)

bayon

Üye
yani eğer anlıyosan ve garantisi yoksa( buyuk ihtimal suya düştüğü için garantide bitecek ) telefonun vidalarını açar her yerini söker kuruturdum ama anlamıyosan bu telefon açmak felan hiç deneme :)

djibram

djibram

Üye
    Konu Sahibi
anlamıyorum aslında anlarımda x6 kolay açılacak bişey değil :) garanti var temmuza kadar 100 tl ye fln yapsınlar yaptırıp satacam o kadar bıktım ya :) hocam tel çalışıyorda tek dokunmatikte sorun var suan geçermi zamanla bilmiyorum

yeauw

yeauw

Üye
kardeş ozmn btrya çıkar kavnza pirinç doldur içine koy teli :D daha önceden yapmadım ama böyle yapılması gerekyormş nemlenrse veya ıslanırsa daha ayrıntılısını google amcada bulablrsn :)

djibram

djibram

Üye
    Konu Sahibi
google den de baktık kardeş ama bilemedim ekran fln geliyor ses var dokunmatik çalışmıyor yaa tamirle düzelse gam yemicem o durumdayım :)

yeauw

yeauw

Üye
nezmn düştü nekadar süre geçti çok süre geçmemişse prinç denebi bence

alien97

alien97

Üye
Belkide düşürdüğünüzde dokunmatik paneli bozulmuştur.

djibram

djibram

Üye
    Konu Sahibi
hocam o konuda bilgin varmı dokunmatik paneli nedir kaça yapılır

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
otur ağla :) çakma 60 tl herhalde dokunmatik

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
çözüm pirinç :)

djibram

djibram

Üye
    Konu Sahibi
pirinçte şuan 2 gün sonra alcamda yaptırıp satmak gerek :) ya 60 tl fln düzelse yaptırırım :) herşey süper de tek dokunmatik bozuk kim dedi dokunmatik al diye off ulan off :)

yeauw

yeauw

Üye
kardeş dokunmatik yaptırırsan yptırdığın gün sat :D çünki en fazla 4 gün çalşr :D sonra yine bozulur

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hocam aynı olay bende de oldu güzelce kuruladım üstünü falan bataryayı çıkardım aksamdan koydum bi kenara sabah açtıgımda dokunmatik ve telefon sorunsuz çalısıyo.
Bende de baya ıslandı.Gariptir telefon düstü aldım elime düzgünce çalısıyo ben her ihtimale karsı hemen kapadım telefonu çıkardım bataryayı 5-10 dakika sonra taktım dokunmatik çalısmamaya basladı senin gibi ama dedigim gibi halloldu.

• Beğen
Tepkiler: djibram
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
el fatiha oku hocam

franzliszt

franzliszt

Üye
pirinçten sonra kendini bulur o cihaz bence :)

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
g.o :s

mkdoktor

Üye
edem pirince koy düzelirr 2 gün pirince gömm makinayi ama bataryayıda ayrı gom

djibram

djibram

Üye
    Konu Sahibi
hocam olay şöyle oldu aniden suya düştü tel ama düşer düşmez tel ile batarya ayrıldı neyse kuruladım 2 3 kez denedim çalıştı fakat dokunmatik çalışmadı neyse pirinç dolu kavanoza koydum 12 saat kaldı açtım baktım düzeldi gel gelelim ben bozulur yine diye bekledim fakat eskisinden daha iyi eskiden ahize modunda ararken kapanırdı müzik çalarda iken kulaklığı sökünce kapanırdı 2.kez servise verdim yapamadılar geçiştirdiler tel suya düştü kendiliğinden düzeldi mutluyum huzurluyum :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
X6 saglamdır hocam içi sinir etsede dısından dolayı kurtulamazsın da bozulmaz :D

djibram

djibram

Üye
    Konu Sahibi
x6 yı ilk defa bu kadar çok sevdim hocam c6 cfw ile takılalım gittiği yere kadar ama su olayından iyi kurtulduk şükür:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...