X6 Memnuniyeti ve Bilinmesi Gereken Kısa bir Konu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
X6 Memnuniyeti ve Bilinmesi Gereken Kısa bir Konu !
Beni X6 ile tanımayanınız yoktur ... Sitede X6yı ilk alanlardan biriyim ve Ne kadar x6 hakkında paylaşım yapsamda millet bana uyuz oluyor sanırım ... :D

Neyse ben konuma geçiyorum...

X6 İsteyipte tereddütte kalanlar ve bununla birlikte sitede x6 ile bilgi yanlışına düşenler var ;

1.Ses Yüksekliği

Cevap ; Telefondan çok çok yüksek ses beklememek lazım ancak rakiplerine oranla ''Mükemmel bir ses kalitesine'' sahip olacağınız kesin. ''Dünyanın ilk Yonga setli müzik çalar'' sistemine sahip olan telefon X6dır. Yonga seti ne demek bunuda açıklamak gerekirse ''Son seste kulağınıza dayayın telefonu isterseniz tiz bir şarkı açın ancak kulağınıza yaklaştırdığınızda asla ve asla kulağızı tırmalamaz yani Dolby Sesi vermektedir.

2.16 GB Hafıza kastırıyormu

Cevap ; 434 Mhz işlemci var haliyle 16yıda kullanırsanız tabiki kasacak ... bende Şuan 6 GB Boş yer var kasma sorunum henüz yok yani 10gbyi rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.

3.Kasa açıklığı

Cevap ; Kasa açıklığı yok ağustos 21den kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar.

4.Kamera

Cevap ; Sitede 5800 ve x6nın kamera karşılaştırmasını yayınlamıştım oradan bakabilirsiniz ... Açıkcası 5800deki gibi bir bulanıklık yok kamerada gece cekimlerinde bile ...

5.Symbian

Cevap ; Yine berbat bir işletim sistemi karşımızda evet beni tek bıktıran şey şu nalet olası symbian ancak x6nın cazibesi symbian kullanmamıza yetiyor :D

6.Telefonun en güzel özelliği

Telefonun camı hiç çizilmiyor desem yeridir. dediğim gibi 21 ağustosta aldığımda kendi koruyucusunu cıkarttım ve bugune kadar cebimde bozukluklar ile taşıdım ama vallahide billahide :) tek bir çizik yok bu sanırım Saf cam olmasından kaynaklanıyorki telefonun en çok bu yönünü seviyorum.

7.Fiyat ve performans

bence 800 - 750 arası mükemmel bir fiyat hiç değilse

5 MP KAMERA
SAF CAM İLE ÇİZİLMEYEN EKRAN (HASSAS KAPASİTİF)
Kasa açıklığı giderilmiş
Ve inanılmaz ses kalitesi ile birleştirilmiş

Tabiki Bu telefonu ''N Serisi ve 6300 gibi telefonları kullanmış olanlara tercih etmiyorum ...

Çünkü bilindiği gibi X Serisi başlı başına bir müzik canavarı ve buna odaklanmış ses olarak parayı hak ediyor ancak hıza sıra gelince yolda kalıyor o yüzden gerisini siz düşünün...

:d:

• Beğen
Tepkiler: yusfcuk ve hayr16

mertcarl

Üye
haklısın adamım :D

serhat_002

serhat_002

Üye
ben bugün aldım x6 16 gb arka kapakta oynama var tam yerine oturmuyo sanki bu konu hakkında bi bilgin varmı yardımcı olurmusun ??

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Nokia üretimini durdurdu. Artık güncellemede çıkar mı şüpheli :d

By Savliusta

By Savliusta

Üye
bende almaya düşünüyorum elimde 5800 var şu an 16 gb modeli ne kadr fiyatı ben 5800 ı verip üste para verip alamyı düşünüyorum .bi sorum daha olacak x6 nın 8 gb versiyonu cıktımı ?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
ben bugün aldım x6 16 gb arka kapakta oynama var tam yerine oturmuyo sanki bu konu hakkında bi bilgin varmı yardımcı olurmusun ??
arkadaşım bazen arka kapak tam yerine oturmuyor dikkatli kapat
Nokia üretimini durdurdu. Artık güncellemede çıkar mı şüpheli :d
en son versiyon v3o ve çıkalı 2 ay filan oldu biraz beklemek lazım ve son versiyon gayet hızlı
bende almaya düşünüyorum elimde 5800 var şu an 16 gb modeli ne kadr fiyatı ben 5800 ı verip üste para verip alamyı düşünüyorum .bi sorum daha olacak x6 nın 8 gb versiyonu cıktımı ?
8 gb zaten piyasada mevcut 16 gb versiyonu sanırım 700 tl den başlıyor

serhat_002

serhat_002

Üye
kasa da komple oynama var sanki boşluk varmış gibi duruyor vidaları tam sıkılmamış gibi.... tlf titrediğinde daha çok belli oluyo.. ben kasayı değiştirmeyi düşünüyorum tlf çok kullanışlı fakat böyle küçük hataları olması ii dill

ErdemBütün

ErdemBütün

Üye
yazılımsal problemler nedeniyle üretimi durdu, biz başımızı yaktık. başkalarınınkinide yakmamak lazım, övmeyin artık şunu =)

serhat_002

serhat_002

Üye
aldık artık mecburen kullanacaz ne yapalım...

SilentOne

SilentOne

Üye
x6 da hem yzılımdan hemde bazı süürmlerinde donanımssal sorun var

serhat_002

serhat_002

Üye
arkadaşlar x6 ya c6 veya n97 fw yüklesek hatalarda azalma olurmu bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt