X6 bu hale geldi kaç tl masraf çıkar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
X6 bu hale geldi kaç tl masraf çıkar?
evet arkadaşlar motorda giderken düşürdüm camı kırıldı telefon çalışıyor fakat dokunmatik çalışmıyor kasadada ufak tefek çatlaklar var..
1.Garanti Kabul eder mi?
2.Etmezse masrafı ne kadar olur(ekran+ kasa)
3.Garantiye ücret ödeyip yaptırmak mı mantıklı yoksa herhangi bir yerde mi yaptırayım.
4.Bu halde satsam ne kadar eder?
Şimdiden teşekkürler...

mıttık

Üye
garanti kabul etmez kasayı bilmiyorum ama 5800 ın dokunmatik paneli 120tl idi kaldıki x6 nın dokunmatiği kapasitif olduğu için daha pahalıdır tabi 8-9 ay önceki fiyat bu ucuzlamış olabilir.bun nokia servisinin ücreti telefoncular daha ucuza yapar ama sana sağlıklı olacağına garanti veremem çünkü telefoncu ucuz diye yan sanayi mal takıyo bide orjinalmiş gibi fiyat söylüyo yani servis daha mantıklı

SilentOne

SilentOne

Üye
telefoncuya ver diecem ama telefoncu tanıdıksa

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
evet garanti kabul etmez sana yaklaşık 150 Tl masraf yapar.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
ekran için sadece 200 lira gider,diğer hasarlarla birlikte sana minimum 250 lira diyebilirım. Yaptırmak için garantiye ücret karşılığı gönder onlar halleder dostum. Geçmiş olsun bu arada

__xXx__

__xXx__

Üye
bence telefoncuya vermektense garantiye verip yaptırmak daha mantıklı bu telefonu bu haldeyken satman çok güç en falza 50 eder belki o kadar da etmez masrafına sıra gelince eğer garantiye verirsen daha sağlam bi şekilde yaptırır 250 300 civarı bi para ödersin ben c7 nin ekranına 200 lira ödedim senn ekran o civarda bi para eder 50 tl de kasa için ödersin belki bi de format atarlar 20 tl falan da ona ödersin

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Herkese cevapları için teşekkür ederim arkadaşlar,dediğiniz gibi garantiye ücret ödeyerek yaptıracagım,Telefon zaten abimin telefonu 2 tane x6 beraber almıştık,Abim motordan düşürmüş yine ben ilgileniyorum:)

__xXx__

__xXx__

Üye
Herkese cevapları için teşekkür ederim arkadaşlar,dediğiniz gibi garantiye ücret ödeyerek yaptıracagım,Telefon zaten abimin telefonu 2 tane x6 beraber almıştık,Abim motordan düşürmüş yine ben ilgileniyorum:)

bi kardeşin abisine böyle yardımda bulunması çok duygulandırdı beni ben kardeşlerimden böyle birşey görmedim

Lenneth

Üye
Geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt