X terminal

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sevindik :D

radoslaf

radoslaf

Üye
    Konu Sahibi
Can ebime çok teşekkürler ellerine sağlık artık bende bir nitdroid kullanıcısıyım Kendisine overlock denemelerinde başarılar =):tşk:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
overlock işine mi girdi :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
pRime.

pRime.

Üye
onu ben anlatayım sana. çoğu cihaz genelde 1.1 ghz'de kalıyor. bazı cihazlar 1.3'e kadar çıkabiliyor daha üstü mümkün değil. şanslıysan senin cihazın 1.3 görür ama hem şarj hem de işlemci ömrü açısından pek sağlıklı değil. bir de bu işlemi yaparken düşük değerlerle artır. bir anda artırırsan cihaz brick olabilir. mesela 50 mhz artır bir süre kullan sonra tekrar 50 mhz artır. böyle yapa yapa 1150 1200 mhz'i görebilirsin diye düşünüyorum.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
onu ben anlatayım sana. çoğu cihaz genelde 1.1 ghz'de kalıyor. bazı cihazlar 1.3'e kadar çıkabiliyor daha üstü mümkün değil. şanslıysan senin cihazın 1.3 görür ama hem şarj hem de işlemci ömrü açısından pek sağlıklı değil. bir de bu işlemi yaparken düşük değerlerle artır. bir anda artırırsan cihaz brick olabilir. mesela 50 mhz artır bir süre kullan sonra tekrar 50 mhz artır. böyle yapa yapa 1150 1200 mhz'i görebilirsin diye düşünüyorum.

valla biri deneyip olumlu sonuçlar alsa ben de cesaret bulacam.. Aslında cihazda hız konusunda hiç kayıp yok ama sırf meraktan yapmak istiyor insan. 50mhz artırınca voltajı ne kadar yükselticez o da var

- - - Eklendi - - -

bir de burda dosyların yerini değiştirin falan demiş onu anlayamadım :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt