Ricalar.
Baydırman Moderator Konu Sahibi mürteza16' Alıntı: Bu özellik yüzünden ne hâllere düşenler oldu. Genişletmek için tıkla ... ne hallere
mürteza16' Alıntı: Bu özellik yüzünden ne hâllere düşenler oldu. Genişletmek için tıkla ... ne hallere
Symbianizer Üye The Schook' Alıntı: ne hallere Genişletmek için tıkla ... Ben almak için düşmedim ama ilk çıktığı zamanlar nexus 7000 e yakın bildirim atmıştı bana
The Schook' Alıntı: ne hallere Genişletmek için tıkla ... Ben almak için düşmedim ama ilk çıktığı zamanlar nexus 7000 e yakın bildirim atmıştı bana
Baydırman Moderator Konu Sahibi Symbianizer' Alıntı: Ben almak için düşmedim ama ilk çıktığı zamanlar nexus 7000 e yakın bildirim atmıştı bana Genişletmek için tıkla ... [emoji33] mürteza16' Alıntı: Bana 4,4k bildirim gelmişti. Hemen admine ss'li şikayet ettim. Genişletmek için tıkla ... [emoji33] [emoji33]
Symbianizer' Alıntı: Ben almak için düşmedim ama ilk çıktığı zamanlar nexus 7000 e yakın bildirim atmıştı bana Genişletmek için tıkla ... [emoji33] mürteza16' Alıntı: Bana 4,4k bildirim gelmişti. Hemen admine ss'li şikayet ettim. Genişletmek için tıkla ... [emoji33] [emoji33]