x senin profiline baktı

Sponsorlu Bağlantılar

Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
x senin profiline baktı
insana her an birileri tarafından izleniyormuş hissiyatı yaşatan bildirim cümlesi.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Çok bakılan biri olursan havalı bir duygudur bence :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
mürteza16

mürteza16

Üye
Bu özellik yüzünden ne hâllere düşenler oldu.

Enes

Enes

Üye
Fake kız profili olsa da gezsek

maviyesil1

maviyesil1

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Baranbaris
maviyesil1

maviyesil1

Üye
Saka bir yana fazla takılmadığım ve her konuya cevap vermedigim icin bu bildiriyi alıyorum. Ornek olarak 4 konuya cevap verelim. 1 konuda sakayla karısık sivri dikkat cekici bir yanıt verdikmi. 1-2 gun sonra foruma girince 4 konu hakkında illaki birileri cevap verir. Boylelikle 4 bildiri alınır. Sivri merak uyandırıcı mesajdan dolayı bir uye profiline bakıyor. Buda 5. Bildiri olur. Matematik isi yani...

Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
Saka bir yana fazla takılmadığım ve her konuya cevap vermedigim icin bu bildiriyi alıyorum. Ornek olarak 4 konuya cevap verelim. 1 konuda sakayla karısık sivri dikkat cekici bir yanıt verdikmi. 1-2 gun sonra foruma girince 4 konu hakkında illaki birileri cevap verir. Boylelikle 4 bildiri alınır. Sivri merak uyandırıcı mesajdan dolayı bir uye profiline bakıyor. Buda 5. Bildiri olur. Matematik isi yani...
4+1=5 :alkis :D

maviyesil1

maviyesil1

Üye
Ama bir turlu 13+1 tutturamıyorum.
(spor toto)

maviyesil1

maviyesil1

Üye
Eğlencesine takılıyorum. Bolumun adı gereksiz olunca, sınırlama yok, ciddiyet yok, yasaklama yok vs vs... Baskasını rahatsız ve rencide etmediği surece herkez ozgurdur. (kucuk dusurme veya kufur etmedikce)

mürteza16

mürteza16

Üye
"Herkez" değil "herkes".

• Beğen
Tepkiler: minoo, Symbianizer ve Furkan Emekli
Takipçi Satın Al

Üst Alt