Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
X-plore versiyon sona erdi...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sublieutenant
Üye
Konu Sahibi
X-plore versiyon sona erdi...
Arkadaşlar, bildiğiniz dosya yöneticisi bu akşam yani 14/11/2007 saat 22:00civarı sona erdi.. (v.1.02 ve v.1.05) sanırım hepimizde böyle bi problem oluştu. Tarihi geri alınca kullanılıyor ama daha kalıcı bir çözüm bulabilecek bi arkadaş varmı aramızda?
> çileke$ <
Üye
çok basit seçenekler güncelleme sonra tekrar seçenekler otomatik güncelleme kırmızı olarak işaretlidir işareti kaldır yeni son sürümü çıktı 1.13- 1.05 full ise üstüne yükle
M.H.Orhan
Üye
Evet Doğru ben de öyle yaptım oldu
Teşekkürler Çilekeş
bmutlu
Üye
bende de aynı sorun oldu. son versiyonu deneyelim bakalım
sublieutenant
Üye
Konu Sahibi
Bende böyle yaptım ama olmadı,. 1.02 ve 1.05 crackli fakat bu hatayı v3riyor! 1.11 ve 1.13 cracklenmiyor! Siz nasıl yaptınız hala şaşıyorum, çünkü c-datada sürüm dosyaları farklı yahu.. Başka bir çözüm lütfen, çünkü v1.05i değişmem!!!
Bende böyle yaptım ama olmadı,. 1.02 ve 1.05 crackli fakat bu hatayı v3riyor! 1.11 ve 1.13 cracklenmiyor! Siz nasıl yaptınız hala şaşıyorum, çünkü c-datada sürüm dosyaları farklı yahu.. Başka bir çözüm lütfen, çünkü v1.05i değişmem!!!
bu linkte son sürüm var nasıl yapılacağını anlattım kolay gelsin...
http://www.maxicep.com/s60-sistem-araclari-uygulamalari/en-son-surum-x-plore-1-13-turkce-******-62670.html