X-plore versiyon sona erdi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi
X-plore versiyon sona erdi...
Arkadaşlar, bildiğiniz dosya yöneticisi bu akşam yani 14/11/2007 saat 22:00civarı sona erdi.. (v.1.02 ve v.1.05) sanırım hepimizde böyle bi problem oluştu. :lol Tarihi geri alınca kullanılıyor ama daha kalıcı bir çözüm bulabilecek bi arkadaş varmı aramızda? :D

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
çok basit seçenekler güncelleme sonra tekrar seçenekler otomatik güncelleme kırmızı olarak işaretlidir işareti kaldır yeni son sürümü çıktı 1.13- 1.05 full ise üstüne yükle :oke:

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Evet Doğru ben de öyle yaptım oldu
Teşekkürler Çilekeş

bmutlu

bmutlu

Üye
bende de aynı sorun oldu. son versiyonu deneyelim bakalım :(

sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi
Bende böyle yaptım ama olmadı,. 1.02 ve 1.05 crackli fakat bu hatayı v3riyor! 1.11 ve 1.13 cracklenmiyor! Siz nasıl yaptınız hala şaşıyorum, çünkü c-datada sürüm dosyaları farklı yahu.. Başka bir çözüm lütfen, çünkü v1.05i değişmem!!! :lol

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Bende böyle yaptım ama olmadı,. 1.02 ve 1.05 crackli fakat bu hatayı v3riyor! 1.11 ve 1.13 cracklenmiyor! Siz nasıl yaptınız hala şaşıyorum, çünkü c-datada sürüm dosyaları farklı yahu.. Başka bir çözüm lütfen, çünkü v1.05i değişmem!!! :lol

bu linkte son sürüm var nasıl yapılacağını anlattım kolay gelsin...
http://www.maxicep.com/s60-sistem-araclari-uygulamalari/en-son-surum-x-plore-1-13-turkce-******-62670.html

__erhan__

Üye
aywallah eywallah

sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi
bu linkte son sürüm var nasıl yapılacağını anlattım kolay gelsin...
En son sürüm x-plore 1.13 türkçe + ******
c-datada ***** silinmiş, herhalde ondan olmadı, sorun değil hallettim,teşekkürler....:oke:

ffatihh23

ffatihh23

Üye
çilekes banada yardımcı olsan ii olur ya bu 1.13 de bitti herhalde kendım cracklemıstım 01.01.2008 itibariyle program iptal :(:(

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
çilekes banada yardımcı olsan ii olur ya bu 1.13 de bitti herhalde kendım cracklemıstım 01.01.2008 itibariyle program iptal :(:(

Yılbaşı akşamı bu sorun bendede başladı araştırıyorum arkadaşlar...
:(

Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
cok sagol kardes emege saygıı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt