X-plore ile sis dosylarını jar a çevirin iceri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
X-plore ile sis dosylarını jar a çevirin iceri
Selam arkadaşlar size istediğiniz uyg ve oyunu istediğniz formata çevirme nasılmı > öncelikle x-plore uyg ihtiyacımız var > http://www.maxicep.com/s60-dosya-yo...oneticisi-by-burhan-2010-farkiyla-444576.html indirin kurun ve x plore programını acın istediğiniz dosyanın üzerine gelin ve seçenek yeniden adlandır deyin ve örnek x-plore.sis sisin sonuna gelip jar deyin örnek x-plore.Sis.Jar tamam deyin bukadar BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK gÖRMEYIN NOT: ALINTI YAPILMAZ

Tepkiler: kesinzafer, by_memo2011, 197442 ve 2 diğerleri
sis dosyalarını jara çiviricez indirdiğimiz program sis nasıl iş tel sisi acsa çevirmem zaten!

tunorno

Üye
ne kadar kötü ve basit.saçmalıyorsunuz bazen

Kubitli

Üye
Tabikide çevirsen bile uygulama hatası der ben denedim

hah bu ne lan Gülme Murat, bak bi yaşına daha girdin işte

Tepkiler: ertuğrul1225

Archonn

Üye
başlığı girince "paylaşım budur!" demeye geldim daldım içeri.
Giderim durmam daha fazla

xmervex

Üye
e bu bilgisayarda da oluyor.çok basit

Bende birşey sandıydım

Gereksiz ve yanlış bir düşünce tarzı o zaman pc de ki .exe dosyalarını .jar yaparız oh mis pc den farkı olmaz. Beyin bedava

böyle birşey mümkün mü ya o zaman s60ları s40 yap paylaş olur mu böyle birşey çok mantıksız

beyin bedava demi sen öyle .exe leri .nth yap programa dönüşür telefon

triad

Üye
ahahahah. Hatta windows 7 format cd'sinin iso'sunu jar yap. Her telefonda windows. Beyin beleş

Tepkiler: -Emre

-Emre

Üye
hahahha Bilip bilmeden konu açıyolar... Maxicep. konu açmadan önce kişiyi zeka testinden geçirmeli

Tepkiler: sublieutenant

TheCower

Üye
Güzel paylaşım teşekkürler

Arkadaş akşamdan sabaha kalmış ve uyanınca da acaba bugün anlamsız ne yapabilirim diye düşünmüş ve bu konuyu açmış galiba.

Tepkiler: sublieutenant

umitmit

Üye
zeki müren de bizi görecek mi bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...