ali_gfb_1907
hayla bi oyunu türkceleştiremediniz mi?![]()

hayla bi oyunu türkceleştiremediniz mi?![]()

Sen niye denemiyon?
Kardeş ben çoğu yeri türkçeye çevirdim oyunda ama sorun çevirdiğim oyunda yükleme yaparken dili falan seçiom sonra yükleniyor da işlenmeyen istisna deyip oyunu kapatmak zorunda kaliom siz türkçeye çevirirseniz belki sorun olmaz die paylaştım
Hangi programla çevirdin?
x-plore ile çevirdim bu konu başlığındaki gibi hex ekleme yaparak ama işlenmeyen istisna sorunu yaptığı için açamadım
Harf eksilterekmi yaptın?
- - - Eklendi - - -
bu konu java oyunlarda işe yaramıyor.
yok harf eksilterek yapmadım direk bu konuda olanları uyguladım örneğin yes yerine evet yazabildim bunda sorun olmadı oyun yüklenirken işlenmeyen istisna hatası verdi bi türlü çözemedim
- - - Eklendi - - -
yok harf eksilterek yapmadım direk bu konuda olanları uyguladım örneğin yes yerine evet yazabildim bunda sorun olmadı oyun yüklenirken işlenmeyen istisna hatası verdi bi türlü çözemedim
arkadaş benim gibi kelimeleri direk yazmış eksiltmeden o yüzden oyun açılmıyor bende daha önceden böyle denemiştim yesi direk evet diye yapmıştım![]()

Bu konuyu uygulamış bi cevap yazsın bakalım![]()

Nasıl uyguladın bi anlatırmısın ben yapamadıydım?
ack1 pack2 yap pack2 yi pack3 yap pack3ü pack4 yap pack4 ü pack5 yap sonra pack0 kopyala aynı kopyayı pack1 olarak değiştir sonra içindekileri bu konu başlığındaki ekleme yöntemiyle yap ben böle yaptım oldu ama işlenmeyen istisna hatası verdi
bu konu anca program tr yapmada kullanılıyor java ile sis dosyalarındaki hex kodları bir değil boşuna uğraşmayın![]()

Merak ettim belki yapmıştır![]()

arkadaş daha oyunlarda 1 tane dil dosyası olduğunu bilmiyor![]()

arkadaş daha oyunlarda 1 tane dil dosyası olduğunu bilmiyor![]()
seni niye ezeyim arkadaşım ne derdim var senle hani ıngilizce fransızca felan dedin ya o yüzdenzaten söledim işte I dil dosyasıydı zaten sen nie beni ezmeye çalışiosun ki

Onun verdigi oyun çoklu dil![]()
seni niye ezeyim arkadaşım ne derdim var senle hani ıngilizce fransızca felan dedin ya o yüzden
![]()
napim dil dosyasında o şekilde yazmışlar işlenmeyen istisna hatasını çözsem rahat edicem ama çözemedim
Onun verdigi oyun çoklu dil![]()

zaten tek dilde olmuo ki ekleme modu çoklu dilde denedim işte onda da işlenmeyen istisna hatası verdi
- - - Eklendi - - -
napim dil dosyasında o şekilde yazmışlar işlenmeyen istisna hatasını çözsem rahat edicem ama çözemedim