x-plore hex ekleme yöntemi

Sponsorlu Bağlantılar

Karanlık_adam

Üye
:d:

ali_gfb_1907

:hmmm

tomm

tomm

Üye

Sen niye denemiyon?

Kardeş ben çoğu yeri türkçeye çevirdim oyunda ama sorun çevirdiğim oyunda yükleme yaparken dili falan seçiom sonra yükleniyor da işlenmeyen istisna deyip oyunu kapatmak zorunda kaliom siz türkçeye çevirirseniz belki sorun olmaz die paylaştım

ali_gfb_1907

Kardeş ben çoğu yeri türkçeye çevirdim oyunda ama sorun çevirdiğim oyunda yükleme yaparken dili falan seçiom sonra yükleniyor da işlenmeyen istisna deyip oyunu kapatmak zorunda kaliom siz türkçeye çevirirseniz belki sorun olmaz die paylaştım

Hangi programla çevirdin?

ali_gfb_1907

x-plore ile çevirdim bu konu başlığındaki gibi hex ekleme yaparak ama işlenmeyen istisna sorunu yaptığı için açamadım

Harf eksilterekmi yaptın?

- - - Eklendi - - -

bu konu java oyunlarda işe yaramıyor.

tomm

tomm

Üye

Harf eksilterekmi yaptın?

- - - Eklendi - - -

bu konu java oyunlarda işe yaramıyor.

yok harf eksilterek yapmadım direk bu konuda olanları uyguladım örneğin yes yerine evet yazabildim bunda sorun olmadı oyun yüklenirken işlenmeyen istisna hatası verdi bi türlü çözemedim

ali_gfb_1907

yok harf eksilterek yapmadım direk bu konuda olanları uyguladım örneğin yes yerine evet yazabildim bunda sorun olmadı oyun yüklenirken işlenmeyen istisna hatası verdi bi türlü çözemedim

- - - Eklendi - - -

Nasıl uyguladın bi anlatırmısın ben yapamadıydım?

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
arkadaş benim gibi kelimeleri direk yazmış eksiltmeden o yüzden oyun açılmıyor bende daha önceden böyle denemiştim yesi direk evet diye yapmıştım kelimelerin olduğu gibi türkçesini yazmıştım :ehe

ali_gfb_1907

tomm

tomm

Üye

Nasıl uyguladın bi anlatırmısın ben yapamadıydım?

İlk önce x plore le oyunun içindekileri bi klasöre çıkart sonra bu klasörün içine girdiğinde I olarak uzantısız bi eklenti var orda dillerin olduğunu göreceksin ingilizceyle fransızca arasına türkçe yi ekle aynı karakter boşuğu oluştur yani 3 karekter boşluğu türkçenin önün hex koduyla 08 yaz sonra bu eklentiyi hex ile açtığında ilk hex kodunu 05 olarak görebilirsin bunu 06 yap sonra kaydet sakın klasörden çıkma orada pack0 pack1 yazan eklentiler göreceksin bunların sadece sonundaki rakamı yükselt örneğin:pack1 pack2 yap pack2 yi pack3 yap pack3ü pack4 yap pack4 ü pack5 yap sonra pack0 kopyala aynı kopyayı pack1 olarak değiştir sonra içindekileri bu konu başlığındaki ekleme yöntemiyle yap ben böle yaptım oldu ama işlenmeyen istisna hatası verdi

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
zaten söledim işte I dil dosyasıydı zaten sen nie beni ezmeye çalışiosun ki
seni niye ezeyim arkadaşım ne derdim var senle hani ıngilizce fransızca felan dedin ya o yüzden
:ehe

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye

Onun verdigi oyun çoklu dil :ehe

olabilir :ehe

- - - Eklendi - - -

zaten tek dilde olmuo ki ekleme modu çoklu dilde denedim işte onda da işlenmeyen istisna hatası verdi

- - - Eklendi - - -

:oke: napim dil dosyasında o şekilde yazmışlar işlenmeyen istisna hatasını çözsem rahat edicem ama çözemedim

o hatayi kelimeleri olduğu gibi eklediğnden alıyorsun java oyunların hex kodları farklı :ehe

Üst Alt