WP8 Style Blue by FreeStyleMinds (v1.01)5 GÜNCELLEME

Bizim avkon da karmbole gitti arada heralde

Tepkiler: okankayci
    Konu Sahibi
Tepkiler: DarkredBlue61 ve Symbianizer
güncelleme ne zaman gelıcek acaba

Tepkiler: Symbianizer
Belle Extra Buttonu bnde kullanıyorum ama simgelerin etrafındaki yuvarlaklar yok bnde.png editör ile düzenlemeye çalıştım beceremedim hangi sürümünü kullanıyorsn sen

Konu Sahibi
özellikle şu media gönderme menüsünün arka planının beyaz olması karısıklık yaratıyor düzeltirseniz çok güzel bir çalışma
Media menüsünün arka planı rengini değiştirirsem ona bağlı birçok şeyde sorun çıkıyor. Symbianın saçmalığı. Lakin orjinalliğini bozmadan ikonları değiştirerek sıkıntıyı çözmüş olurum(beyaz arkaplan mavi ikon gibi)

arka planın beyaz olması bnce temayı cok bozuyor siyah tonları olsa ne gıbı bı sorun cıkıyor acaba

Konu Sahibi
QUOTE="okankayci, post: 7058238, member: 2464251"]bnce koyu renkler yapıp sorun cıkan yerlerı degıstırırsen daha guzel olur çünkü bu temaya beyaz hoş kaçmıyor [/QUOTE]
Keşke bu mümkün olsa. O kısmı öyle bir yerle bağlamışlar ki arka plan dahil tüm temayı baştan renklendirmem gerekir. Şöyle anlatayım, parmağını basılı tuttuğunda bir menü geliyor ekrana beyaz, bağlı olanlardan biri o. Orda kullanabileceğim beyaz dışında tek renk gri onuda yaparsam temanın görünümü mavi ve griden ibaret olur, yani wp ile alakası kalmaz. Ek olarak wp8 in beyaz arkaplanlı görünümüde sistemin içinde içinde mevcuttur Bir de bana weatherclock widget saat rengini nasıl değiştireceğimi bilen varsa söylesin Bir weatherclock wp8 blue style yapıp foruma koyayım.

Tepkiler: okankayci
QUOTE="okankayci, post: 7058238, member: 2464251"]bnce koyu renkler yapıp sorun cıkan yerlerı degıstırırsen daha guzel olur çünkü bu temaya beyaz hoş kaçmıyor
Keşke bu mümkün olsa. O kısmı öyle bir yerle bağlamışlar ki arka plan dahil tüm temayı baştan renklendirmem gerekir. Şöyle anlatayım, parmağını basılı tuttuğunda bir menü geliyor ekrana beyaz, bağlı olanlardan biri o. Orda kullanabileceğim beyaz dışında tek renk gri onuda yaparsam temanın görünümü mavi ve griden ibaret olur, yani wp ile alakası kalmaz. Ek olarak wp8 in beyaz arkaplanlı görünümüde sistemin içinde içinde mevcuttur Bir de bana weatherclock widget saat rengini nasıl değiştireceğimi bilen varsa söylesin Bir weatherclock wp8 blue style yapıp foruma koyayım.[/QUOTE]
kardesım bu halıde guzel ellerıne sağlık o zamn ikonları hallet bayaza beyaz icon olunca gözükmuyor emegıne sağlık