WP8 Portico Güncellemesinden Sonraki Sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
WP8 Portico Güncellemesinden Sonraki Sorunlar

Cihazın kamera keskinliğini artırma gibi çeşitli iyileştirmeleri getiren ve sabırsızlıkla beklenen Microsoft’un WP8 Yapı 10211 “Portico” güncellemesi bu hafta başında Amerika ve Kanada'daki Nokia Lumia 920'lere geldi. Bu tip durumlarda güncelleme gelmesine çok alışkın olmamıza karşın, bu seferki bazı yeni sorunları da beraberinde getirmiş gibi görünüyor. Bir kısım Lumia 920 sahibi, güncellemeyi kurduktan sonra telefonun, ekran parlaklığı seviyesini ayarlamakta sorunlar yaşadığını belirtti.

Duyduğumuza göre bu durum telefonun, ortalama ışığa sahip alanlarda parlaklık seviyesini ayarlama özelliğini etkiliyormuş. Telefon, çok parlak veya çok loş olması gerekmediği durumlarda bile parlaklığı dalgalandırıp dakikada defalarca seviye değişikliği yapıyormuş.

Teorilerden biri ise bunun telefondaki ortam ışığı sensörünün kalibrasyonundan kaynaklı bir sorun olduğunu, telefonunuzu ilk açarken karanlıkta açarsanız sorunun çözülebileceğini belirtiyor. Şu an için sorunu çözmede tek yapılması gereken şeyin bu olduğunu kesin olarak söyleyemeyiz ama eğer telefonunuzun parlaklığında bir sakatlık görüyorsanız denemeye değer.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Haber için teşekkürler kardeşim. Ek olarak abd ve kanada'daki kullanıcılara güncellemeden sonra oluşan ekran ışığı sorunundan dolayı bir düzeltme güncellemesi daha yayınlandı.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bize inşallah ikisi birden toparlanmış olarak gelir.
Bazen güncellemenin geç gelmesinin de iyi yönleri oluyor demek ki. :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: n000k
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Katılıyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
su nokia ne zaman hatasız bir güncelleme vericek acaba

gkcll

gkcll

Üye
su nokia ne zaman hatasız bir güncelleme vericek acaba

nokia değil Microsoft veriyor güncelleme yi
o bu değil de şimdi millet nokia yı ne kadar küçük görüp laf atıyor bunun tek sebebi android dimi

komando04

komando04

Üye
evet Nokia iletim sistemini koruyamadı daha iyi yerlere gelebilirdi ama wp ile devam eder ekte kendine iyi yer edindi hayırlısı bakalım

- - - Eklendi - - -

bilgi için de teşekkürler özgür Abi

yasirtaha

yasirtaha

Üye
ben herp dedim acele ile gelen hatalı güncelleme yerine sakin kafa ile düzenli olarak yapılmış güncellemeyi tercih ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt