wp8 lumia guncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alical33

alical33

Üye
bende anlamadım zaten tamm sağolun deyip kapattım yüzüne ama sorunumu hala çözemedim bileniniz varsa bi çözüm önerisi iyi olurdu flash atcamda bisürü şey yüklü olunca hiç gözüm yemiyor :)

- - - Eklendi - - -

İşte bak cevabı kendin verdin, 'cihazınız desteklemiyor demişler' manyak mı bunlar böyle bir cevap veriyorlar. Sanki elindeki cihaz başka bir model (sinirlendim):off:
tamam abi sakin ol ya onlar bişeyden anlamayan adamları koyuyorlar destek hattına bizburda harcanıyoz işte :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

abi onlar ya başından atıyolar yada tam bilgisizler valla ya
Gıram bilgileri yok bunların Serdar, bu kadar olur yahu. Daha önce symbian kullanırken de kaç defa şahit oldum böyle durumlara.

- - - Eklendi - - -

bende anlamadım zaten tamm sağolun deyip kapattım yüzüne ama sorunumu hala çözemedim bileniniz varsa bi çözüm önerisi iyi olurdu flash atcamda bisürü şey yüklü olunca hiç gözüm yemiyor :)

- - - Eklendi - - -

tamam abi sakin ol ya onlar bişeyden anlamayan adamları koyuyorlar destek hattına bizburda harcanıyoz işte :)
:pro: sakinleştim kardeşim eyvallah, Ali skydrive yedek al telefonu öyle flashla daha sonra hesabını tanımladığında uyg.otomatik tekrar yükleniyor.

alical33

alical33

Üye
Gıram bilgileri yok bunların Serdar, bu kadar olur yahu. Daha önce symbian kullanırken de kaç defa şahit oldum böyle durumlara.

- - - Eklendi - - -

:pro: sakinleştim kardeşim eyvallah, Ali skydrive yedek al telefonu öyle flashla daha sonra hesabını tanımladığında uyg.otomatik tekrar yükleniyor.

yedek zaten aldım ama hepsini tekrar internetten indirip öyle kuruyormuş hiç uğraşasım yok zaten porticoyu direk flashlıcam o gelene kadar böyle devam :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
yedek zaten aldım ama hepsini tekrar internetten indirip öyle kuruyormuş hiç uğraşasım yok zaten porticoyu direk flashlıcam o gelene kadar böyle devam :)

evet aynen öyle kardeşim tekrar kurulum yapıyor.:oke:

komando04

komando04

Üye

- - - Eklendi - - -

bende çok şahit oldum abi çok haklısın

alical33

alical33

Üye
ali abi bilgilerini nerden ediniyor bilmiyorum ama adam king ya :pro:

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bu at&t nin portico sunda tr dil varmı bi oğrensem flash lıcam teli :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
%99 yoktur ama ne farkeder ki sanki hic ingilizce lumia kullanmadin:kıskıs:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bugün "Aksesuarlar" diye bir güncelleme geldi bilginiz olsun. :oke:

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla mağazadan gelen güncellemeler haftalık geliyor. Cihaz haftada bir yüklü uygulamalrın güncel surumunu kontrol ediyor

alical33

alical33

Üye
aksesuar güncellemesinde ne değişiklik var ? ben bh-214 kulaklıkla eşleştirip kullanıyordum ama aksesuarlara girdiğimde noki tarafından desteklenen bi aksasuarla eşleşilmedi yazıyordu

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
bugunku aksesuar guncellemelerini yapanlar bir kontrol etsin bakalim kilit ekrani ayarlarinda bir degişiklik var mi yok mu:hmmm

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bugunku aksesuar guncellemelerini yapanlar bir kontrol etsin bakalim kilit ekrani ayarlarinda bir degişiklik var mi yok mu:hmmm

bana henüz gelmedi güncelleme ama merakımdan soruyorum kilit ekranı için ne olacaktı ki abi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt