papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Telefonu sıfırlaman lazım. Yoksa 72 saat içinde otomatik yüklenir. Tabi indirdiysen. İndşrmediysen ayarlar/telefon güncellemesi/ veri ayarlarım izin verdiğinde güncellemeleri otomatik olarak indir seçeneğinin tikini kaldır kullanmaya devam et.@papakudioflu ali abi bende şu anda güncelleme bekliyor. 12534. Yuklememek için ne yapayım. Fast ringi nasıl iptal ederim.?
2.5yıl sonra cihazı ilk kez sıfırladım... Kendimi Milli olmuş gibi hissetmem normal mi?Telefonu sıfırlaman lazım. Yoksa 72 saat içinde otomatik yüklenir. Tabi indirdiysen. İndşrmediysen ayarlar/telefon güncellemesi/ veri ayarlarım izin verdiğinde güncellemeleri otomatik olarak indir seçeneğinin tikini kaldır kullanmaya devam et.
Dostum wp10 dan geri dondum gdr2 yi denemek istiyorum kalıcı olduysa haber verirsen bende uyguladığın yöntemi uygulayacağım
Yok diyor çünkü GDR 2, Windows Insider'dan Windows 10 almak için konfigürasyon güncellemesi olarak verildi. Bir bakıma ilk gün çıkan Server Error hatasını düzeltmek için.Şu gdr iki tüm cihazlara geldimi nedir bu iş bende güncelleme yok diyor da
Yok diyor çünkü GDR 2, Windows Insider'dan Windows 10 almak için konfigürasyon güncellemesi olarak verildi. Bir bakıma ilk gün çıkan Server Error hatasını düzeltmek için.
Windows Insider programını açıp Fast Ring seçerseniz ilk güncelleme kontrolünde GDR2 geliyor. Tabi bu bütün cihazlar için geçerli değil. Bazı cihazlar direk Windows 10 Mobile TP2 alıyor.
öyle bi ayar hiç olmadıki.Arkadaşlar malum gdr2 ile değişti ayarlar ara yüzü. Sağa kaydır yok artık. Varsayılan internet tarayıcımı iex yapmak istiyorum şimdi nereden yapacağım?
Bu arada yükleyenler denedi mi bilmiyorum ayarları Başlat Ekranına pinleyebilirsiniz
Arkadaşlar malum gdr2 ile değişti ayarlar ara yüzü. Sağa kaydır yok artık. Varsayılan internet tarayıcımı iex yapmak istiyorum şimdi nereden yapacağım?
Gdr2 de gelen aramada zil sesi çalmama sorunu yaşayan oldumu acaba?
Evet pinledik bile ...
Varsayılan arama motoru diyecektin sanırım, ie hiç değiştirilemedi ki, sadece bing, google yada yandex seçebiliyoruz ...
öyle bi ayar hiç olmadıki.
hep ie açtı bugüne kadar
İnternet Explorer e girip 3noktaya(seçeneklere) tıklayıp ayarlar>ileri düzey ayarlar>aşağı inip varolan arama sağlayıcısını değiştirebilirsinTamam işte daha önce de varsayılan Yandex'ti ayarlardan sağa çekip değiştirebiliyorduk. Şimdi merceğe basınca direkt olarak eskisi gibi Iex'ten google gelmesini istiyorum onu değiştireceğim yer nereye taşındı diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?