Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

siyahsancak

siyahsancak

Üye
Microsoft hackliycm artık gına geldi yaa

beats

beats

Üye

En yüksek rakam bu oldu bakalım yarın reyting ne seviyede olacak.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, habbuj ve OttomaN TigeR
sebahattinART

sebahattinART

Üye
:cigara: Benim zaten sınavlarım olduğu için uyumayacam siz yatın.

capkino06

Üye
Bugün ayı 14'üde loy loyy :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
En çok merak edip beklediğim şeylerden biri de telefon açılınca ses seviyesinin, telefon kapandığı ses seviyesinde açılması. Umarım bu düzelmiştir. 13 ses seviyesi standartı kalkmıştır.
Sistem sesleri ile uygulama seslerinin ayrı ayrı ayarlanamayışı sıkıntılı bir durum,inşallah düzeltilmiştir.

• Beğen
Tepkiler: skynet, OttomaN TigeR ve Heimdalll
sebahattinART

sebahattinART

Üye
:kop2:

habbuj

habbuj

Üye
Sistem sesleri ile uygulama seslerinin ayrı ayrı ayarlanamayışı sıkıntılı bir durum,inşallah düzeltilmiştir.
8.1 ile birbirinden ayırmışlar artık uygulama sesleri ve medya sesleri birbirinden bağımsız olacak.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
ferit.61

ferit.61

Üye
Lumia yi bırakalı 3-4 ay oldu ama inanın sizler kadar bende heyecanla bekliyorum. Sonuçta eskiden kalan bir Nokia sempatisi var.. ;)
Inşallah güzel, sorunsuz olur ve beklendiğine değer... Benimde Lumia ya dönmeme vesile olur...

• Beğen
Tepkiler: ErenMSC

ErenMSC

Üye
Ayın 14 ü oldu hane güncelleme ? :ehe

capkino06

Üye
8.1 ile birbirinden ayırmışlar artık uygulama sesleri ve medya sesleri birbirinden bağımsız olacak.
Yanlış biliyorsun. Zil sesi + titreşim ve Uygulama+Medya sesleri olarak ayrıldı.

• Beğen
Tepkiler: habbuj
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet öyle söyleniyor umarım vazgeçmezler,bunların işi hiç belli olmuyor da.

TurboCall

TurboCall

Üye
Şimdi o gorunen 2 adet kilit ekranı gelmiyormu ? Nawzilr güvenmrm gerçi Ben ama.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt