TurboCall
Üye
demiş işte çarparmıyım ya kafayı ali kemal abi tweet paylaşmış ya .Gelirken kafayı çarpmadın değil mi? Kimsenin bir şey dediği yok.![]()
.forum çöktü ya.demiş işte çarparmıyım ya kafayı ali kemal abi tweet paylaşmış ya .Gelirken kafayı çarpmadın değil mi? Kimsenin bir şey dediği yok.![]()
.forum çöktü ya.2 saniye forumdan çıktım hemen ss almışsın
En yüksek rakam bu oldu bakalım yarın reyting ne seviyede olacak.

aynen valla2 saniye forumdan çıktım hemen ss almışsın![]()

Sistem sesleri ile uygulama seslerinin ayrı ayrı ayarlanamayışı sıkıntılı bir durum,inşallah düzeltilmiştir.En çok merak edip beklediğim şeylerden biri de telefon açılınca ses seviyesinin, telefon kapandığı ses seviyesinde açılması. Umarım bu düzelmiştir. 13 ses seviyesi standartı kalkmıştır.
8.1 ile birbirinden ayırmışlar artık uygulama sesleri ve medya sesleri birbirinden bağımsız olacak.Sistem sesleri ile uygulama seslerinin ayrı ayrı ayarlanamayışı sıkıntılı bir durum,inşallah düzeltilmiştir.
Sizin dediğiniz kesin de benim dediğimi hiçbir yerde okumadım.Sistem sesleri ile uygulama seslerinin ayrı ayrı ayarlanamayışı sıkıntılı bir durum,inşallah düzeltilmiştir.
ellerne olmamış
Fritöz ile gönderildi.

Yanlış biliyorsun. Zil sesi + titreşim ve Uygulama+Medya sesleri olarak ayrıldı.8.1 ile birbirinden ayırmışlar artık uygulama sesleri ve medya sesleri birbirinden bağımsız olacak.
evet hiç bahsi bile geçmediSizin dediğiniz kesin de benim dediğimi hiçbir yerde okumadım.
Evet öyle söyleniyor umarım vazgeçmezler,bunların işi hiç belli olmuyor da.8.1 ile birbirinden ayırmışlar artık uygulama sesleri ve medya sesleri birbirinden bağımsız olacak.
güncellemeden sonra göreceğiz bakalımEvet öyle söyleniyor umarım vazgeçmezler,bunların işi hiç belli olmuyor da.