Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Güncellemeyi şimdi vermezler biz girdik te amerika daha girmedi :) bi onlar girsin de :) bide insanların en rahat olduğu an verirler bence öğlen civarı :) bizde de akşam 7 8 gibi olur :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar ben kaçar,bu arada nöbet sırası kimdeydi acaba:)herkese iyi geceler.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Heimdalll
TurboCall

TurboCall

Üye
Bence bugün nöbet möbet tutmayın dinlenin yarın akşam üstü saat 7 8 civarı 8.1 Bizlerle Olucak!

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
braayn

braayn

Üye
ben yarın şahsen beklemiyorum cuma günü gelecek die tahmin ediyorum

Heimdalll

Heimdalll

Üye
early next week dediğine göre cuma gününden önce gelir diye düşünüyorumolmadı salı

sekajmer

sekajmer

Üye
Bir girdim foruma girmez olaydım :D çoluk çömbelek herkes post atıyor. Bak ben yazarken de atıyorlar .d.d
twit atın bari tt olalım
#wp8.1update14nisan

habbuj

habbuj

Üye
Yeter bu kadar yok bize güncelleme iyi geceler :)

TurboCall

TurboCall

Üye
Bu son 8.1beklrme uykunuz gençler tom warren aga yazdı olay bitti ::))

Heimdalll

Heimdalll

Üye
kesin rüyama girecek bu güncelleme

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal ve TurboCall
Rainesto

Rainesto

Üye
Ankara da deniz lumiayamda wp 8.1 bende uçmak için kanat yok

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
giray38

giray38

Üye
Ben geldim ne durumdayız eksilen yeni bisey var mı guncellemeden ? :D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Cortana bana gel gel abicim :ehe

remzi33

remzi33

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto

zbahadir

Üye
Windows Phone 8'i geliştirenlerin şimdi kulakları çınlıyordur. Dağıtımdan sonra daha çınlayacaktır. Özellikle memnun olmayanlar tarafından. :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Yarın okuldan gelince saat 5 olur uyku felan 7 de kalkarım inşallah yüklerim kalkar kalkmaz

Tost makinesi ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
giray38

giray38

Üye
herkes buraya bakıyorken burdan sorayım. Score world goals oyununu bılıyor musunuz bılmıyorum benım cok begendıgım bı oyun bugun fb dan mesaj attım ne zaman wpye cıkacak dıye bu yıl ıcınde dusunuyoruz tarzından bısey dedıler (ingilizcem bu kadar yettı :D ) aceba bunları hep beraber mesaj ya da mail yagmuruna tutsak tarıhı one alırlar mı ?

remzi33

remzi33

Üye
herkes buraya bakıyorken burdan sorayım. Score world goals oyununu bılıyor musunuz bılmıyorum benım cok begendıgım bı oyun bugun fb dan mesaj attım ne zaman wpye cıkacak dıye bu yıl ıcınde dusunuyoruz tarzından bısey dedıler (ingilizcem bu kadar yettı :D ) aceba bunları hep beraber mesaj ya da mail yagmuruna tutsak tarıhı one alırlar mı ?
verdikleri cevap klasik :D ama kendimizi gösterip yoğun şeklide bastırabilirsek biraz daha hızlandıracaklardır çalışmaları diye düşünüyorum.

giray38

giray38

Üye
önce sadece ios da vardı bu oyun sonra android ve wp ye cıkarıcaz dedıler android e cıktı aylar oldu hala bize gelecek. Neyse konuyu dagıtmayım 8.1 geldıkten sonra bi konu acarım konusuruz bu konuyu :D

Rainesto

Rainesto

Üye
Bence geliştiricilerin &90 ı 8.1 in kararlı sürümünü bekliyor %20 side çıkartmayı düşünmüyor (8.1 sizlik kafama vurdu )

Tost makinesi ile gönderildi.

beats

beats

Üye

Microsoft yine şaşırtıyor 3D yüz tarama... Lumia 920 ile.

Uygulama kamera kaydına benziyor.

Nesneler için de yapabiliyor sanırım 3D modelleme için yapılmış uygulama.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve PureFood

Üst Alt