Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

dedereis123

dedereis123

Üye
Dedim guncellemeden once bir formatlıyım telefonu , full şarjdı 2 saatden fazla durdu sarjda . Format attım 5 dk surdu sonuç %15 kalan batarya saka mı bu ya ?

TurboCall

TurboCall

Üye
Dedim guncellemeden once bir formatlıyım telefonu , fu ll şarjdı 2 saatden fazla durdu sarjda . Format attım 5 dk surdu sonuç %15 kalan batarya saka mı bu ya ?
Cihazı şarja taktığınızda aniden dolucak.

TurboCall

TurboCall

Üye
Bir sakatlık yoktur dimi . Tekrar format atmama gerek fln var mı batarya dengesi için

hayır gerek yok yani bazen butur boot sorunları yaşanabiliyor ki 15 deyken şarj atılması onerilmiyor ama ben %4 ken atmıştım açılmıştı evde denmeyin.sen cihazı şarja tak aniden dolum yapıcak o %%100 e falan.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dedereis123

dedereis123

Üye
Aynen dedğin gibi oldu fullendi gozukuyor peki boot sorunu baska zaman sorun çıkarır mı yani deidğim gibi tekrar formatlamaya gerek var mıdır temiz olması için bu guncellemeden once

sekajmer

sekajmer

Üye
Dedim guncellemeden once bir formatlıyım telefonu , fu ll şarjdı 2 saatden fazla durdu sarjda . Format attım 5 dk surdu sonuç %15 kalan batarya saka mı bu ya ?
unutma güncelleme gelsin ortam sakinleşsin bir video atacağım 1020'ye full şarj ile reset atıyorum %10 ile açılıyor :D

TurboCall

TurboCall

Üye
Aynen dedğin gibi oldu fullendi gozukuyor peki boot sorunu baska zaman sorun çıkarır mı yani deidğim gibi tekrar formatlamaya gerek var mıdır temiz olması için bu guncellemeden once

Gerek yok hiçbir şekilde ama için rahat etsin istiyorsan at ben ardı ardına 2 3 kez atıyorum 6 ayda bir kere.

dedereis123

dedereis123

Üye
Güncelleme yaptım ufak olan yine %20 in altında bir yere dustu onceden yapmazdı bu hatayı ama anlamadım gitti

TurboCall

TurboCall

Üye
Güncelleme yaptım ufak olan yine %20 in altında bir yere dustu onceden yapmazdı bu hatayı ama anlamadım gitti

Bataryanın kalibrasyon zamanı gelmiş galibaha.

dedereis123

dedereis123

Üye
1 yıl boyunca özen gösterdim ne kalibrasyonmuş :D napmak lazım yani şun güncellemeden önce temiz olsun istiyorumBir daha format attım bu sefer %100 gösterdi dengeyi bulucaz inş :D

• Beğen
Tepkiler: emz
sekajmer

sekajmer

Üye
Sizde uyumadınız değil mi Mübarekler |-)

komando04

komando04

Üye
Vay arkadaşlar niye uyumadınız uyuyun daha gelmesi uzun sürer güncellemenin

TurboCall

TurboCall

Üye
  • Beğen
Tepkiler: komando04
YkPkY

YkPkY

Üye
Nassın gardaş naapıyon diyolar

Çırak ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
Hagios

Hagios

Üye
Uzun süredir yoktum dedim bi bakayım ne alemde bizim işletim sistemi.Tam gününe denk gelmişim 14 Nisan muhabbeti varmış.Umarım önceki güncellemeler gibi olmaz.

plenken

plenken

Üye
Hayırlı sabahlar gardaşlar. Elbet bir gün yaz da gelecek merak etmeyin.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Yatın uyuyun artık gençler.
Saat 16:00-20:00 arası gelecek muhtemelen...

Maxicep'le bağlan hayata...

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve Hagios

Üst Alt