papakudioflu
Emekli Yönetici
her zaman her sistemi farklı farklı cihazlarla kullanıyorum.Ali Kemal abi android kullanıyor :-o
Fritöz ile gönderildi.
her zaman her sistemi farklı farklı cihazlarla kullanıyorum.Ali Kemal abi android kullanıyor :-o
Fritöz ile gönderildi.
hemde sony z serisiAli Kemal abi android kullanıyor :-o
Fritöz ile gönderildi.

muzik oluşturma uygulaması.Garageband ne işe yarar?
bencedeRüyanda görürsün.![]()

abi şu konuya bir açıklık getirsen, yarın geliyor yazmış dimi orda biz yanlış anlamadık ?her zaman her sistemi farklı farklı cihazlarla kullanıyorum.
Preview yüklüyse evet.Bu güncelleme yarın geldiğinde direk telefon üzerindeki telefon güncellemesi üzerinden yapabiliyormuyuz. Biraz daha beklememiz mi lazım.
Xperia Z1hemde sony z serisi![]()

Kasası çok güzelXperia Z1![]()
Garageband ne işe yarar?

8.1 den memnun kalmazsak eğer bu cihazı tavsiye edermisinXperia Z1![]()

abi şu konuya bir açıklık getirsen, yarın geliyor yazmış dimi orda biz yanlış anlamadık ?
farklı bir cihaz. Ama ekran görüntü açısı çok iyi değil. ayrıca 5" olmasına rağmen sanal tuşlar ve alt çerçevenin genişliği hoş olmamış ve ekranı baya küçültüyor. Bunun dışında 4.4.2'ye güncelledikten sonra bir kaç bug ortaya çıktı ve can sıkıcı. Ama batarya suresi oldukça iyi.8.1 den memnun kalmazsak eğer bu cihazı tavsiye edermisin![]()
Tam öyle dememiş sanki. 8.1 için son bir uyku daha demiş. Yani yarın geliyor kesinİnşallah 8.1 için son uykunuz olur demiş. @Heimdalll![]()

inşallahVay be konu her türlü fanteziyi yaşadıNeyse ki yarın bu çile bitiyor
![]()