ne yani bu güncellemeden memnun musun şuan pffben 100 liraya alırım elindeki telefonu diğerlerinin yanına kardeş olur hem : )
ne yani bu güncellemeden memnun musun şuan pff
genelde verilen bilgiler doğru oluyor ancak özgü beyin bahsettiği haberin kesin mi yani ms den mi açıklama yapıldıDedim dedim bana kimse inanmadı. Bak ne oldu şimdi! @bulutsuzgece![]()
Ee oda gelmezse zaten güncellemenin bir anlamı kalmıyorBildirim çubuğu gelcek dimi
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Bildirim çubuğu gelcek dimi
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Atılan tweet e istinaden yazıyor.genelde verilen bilgiler doğru oluyor ancak özgü beyin bahsettiği haberin kesin mi yani ms den mi açıklama yapıldı

Kilit ekranı tema uygulaması olmayacak derken acaba 3rd Party uygulamaları mı kastetmiyorum yoksa hiç mi olmayacak. Bu biraz muallakta.
Ayrıca hayret ediyorum daha bir kaç güne kadar bu özelliklerin bir,tanesi için düğün kurup halay çekenler hiç hayal bile etmedikleri özelliklerin gelmemesinden dolayı enteresan bir tavır almışlar.
Kilit ekranı tema uygulaması olmayacak derken acaba 3rd Party uygulamaları mı kastetmiyorum yoksa hiç mi olmayacak. Bu biraz muallakta.
Ayrıca hayret ediyorum daha bir kaç güne kadar bu özelliklerin bir,tanesi için düğün kurup halay çekenler hiç hayal bile etmedikleri özelliklerin gelmemesinden dolayı enteresan bir tavır almışlar.