Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Dedim dedim bana kimse inanmadı. Bak ne oldu şimdi! @bulutsuzgece :kop:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, beats, bulutsuzgece ve 1 kişi daha

runo6

runo6

Üye
Ne çektin be windows phone kullanılası :):)

• Beğen
Tepkiler: emz
luckysleven

luckysleven

Üye
ne yani bu güncellemeden memnun musun şuan pff

Güncelleme içeriği beni tatmin ediyor açıkçası .. Bugün yada yarın ne zaman isterse gelsin fazla geç kalmasın ama : ) Bunun dışında güncelleme hiç olmasaydı da severek kullanırdım wp yi .. O yüzden teklifim hala geçerli hatta arttırabilirim de : )

Bu arada ben ciddi anlamda androidden tiksindimde geldim buraya .. Bu olmasa gider ip5 falan alırdım elmadaki kurt olurdum ..

• Beğen
Tepkiler: sazobalı, zaakaan, emz ve 1 kişi daha
emz

emz

Üye
Action Center ı yapıp onu yan çeviremeyen ms ye ne denir ..........
Yuh be. Bunu da artık sonraki güncellemelere saklar, son bakın biz neler geliştirdik der :S

Telgrafla gonderildi.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
dakamon

dakamon

Üye
Abim g2 sini çok uygun fiyata bana satmak istiyor yani MS sonunda sattıracak bana şu telefonu en son bu olacak yani!!!! Lanet şeyler.

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61

batuhandere

Üye
Bildirim çubuğu gelcek dimi

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

batuhandere

Üye
Sağol

batuhandere

Üye
Ben en çok bildirim çubuğunu istiyorum en sağda ki

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
:sinir

Kilit ekranı tema uygulaması olmayacak derken acaba 3rd Party uygulamaları mı kastetmiyorum yoksa hiç mi olmayacak. Bu biraz muallakta.

Ayrıca hayret ediyorum daha bir kaç güne kadar bu özelliklerin bir,tanesi için düğün kurup halay çekenler hiç hayal bile etmedikleri özelliklerin gelmemesinden dolayı enteresan bir tavır almışlar.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, suyunsesi, roadrunner2635 ve 5 diğerleri

batuhandere

Üye
Ben en çok Action Center ı istoyom

Dejavuex

Dejavuex

Üye

Kilit ekranı tema uygulaması olmayacak derken acaba 3rd Party uygulamaları mı kastetmiyorum yoksa hiç mi olmayacak. Bu biraz muallakta.

Ayrıca hayret ediyorum daha bir kaç güne kadar bu özelliklerin bir,tanesi için düğün kurup halay çekenler hiç hayal bile etmedikleri özelliklerin gelmemesinden dolayı enteresan bir tavır almışlar.

Dün gecede böyle bi konuşma geçti ben uykulu uykulu gece girip foruma bakmıştım bende öyle düşündüm dışardan gelen ek yani 3.parti uygulamalara izin yok gibisinden bişey düşündüm ...

TurboCall

TurboCall

Üye

eee ne bu ama ya bi güncelleme vericekler herşeyi kestiler ne yani şimdi betada kilit ekranı olmucakmı yok yok betada sd karta kurmada olmaz verirler bi bildirim merkezi alın size bukadar yeter derler belki 3 kolon bile gelmez betada

dakamon

dakamon

Üye

bu sabah 3 te ben bu twitleri okuyup okuyum buraya yazmıştım arada bu da vardı benim ilk anladığım tema uygulamaları şimdi olmayacak daha sonra gelecek di. Yani sistemin kendisi de 1 yada 2 tane olup daha değişik şekiller için yazılacak uygulamaların daha sonra geleceği gibiydi

Tost Makinası ile gönderildi.

emz

emz

Üye

Abi haklısında benim sinirimi bozan koskoca bildirim merkezini koyan adamlar sadece yan çevirmeyi koyamadılarsa yazık. Ama vermezlerse çoğu özelliği zaten yokken de aldık devam ederiz. Elbet gelecek. Ha şimdi ha sonra. Ama GELECEK. Ki çok da sürmez gelmesi. Birde abi şu kilit ekranı da yan dönse çok hoş olacak. Bir onları yapamıyorlar çok sinirimi bozuyor.

Telgrafla gonderildi.

ko4fun

ko4fun

Üye
Bu güncellemede yalan oldu bekle babam bekle

Üst Alt