Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
Bir seni özledim
Bir seni bekledim
Bilirsin sen beni ne çok sevdim seni
Ah seni bekleyeli belki 14 bahar geçti

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

sekajmer

sekajmer

Üye
Çok mantıklı bir soru sorucam . Biliyoruz ki güncellemeyi mobil veri ile yükleyemiyoruz . Bir arkadaş internet paylaşımı ile mobil verisini benimle wifi aracılığıyla paylaşsa o şekilde güncellemeyi yükleyebilir miyim :) :)

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)
ben aylarca beklediğimiz AMBER güncellemesini o şekilde yüklemiştim

4MaGuS

4MaGuS

Üye
aslında dosya yönetici şu yüzden ertelendi bence yakın zamanda win8.1 ve wp8.1 için ortak bir Office programı yapılacağı duyurulmuştu ve gelecek dosya yöneticide Office veya bulut tabanlı olacağı biliniyor ve şuan kimse kurmamış olduğu için adamlar daha güzel bir geliştirmek için şuan ki dosya yöneticiyi iptal etmiş olabilirler

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Rainesto
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
file picker da neler yapılabilecek bilgisi olan var mı

Daha önce video olarak yayınlanmıştı.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

metrix355

metrix355

Üye
Ah microsoft ah neler yapıyorsun ya ne gerek var bu tarz pazarlama tekniklerine ver güncelemeni düzgün sistem diğerlerine yetişsin sonra ek özellik getireceksen o zaman yap pazarlama tekniğini şimdi yapmanın mantığı yok zaten geridesin :(

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

HalfEvil333

Üye
Yarın kesin verecekler mi güncellemeyi eğer yarın da vermeyeceklerse hiç vermesinler

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Serhan, OttomaN TigeR, pirenuri ve 5 diğerleri
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Arkadaşlar yukarıda sordum ama cevap verilmedi kilit ekranında hani sağa sola kayan yazılar vardı ya hiç biri mi gelmicek? Yani kilit ekranı hiç değişmicek öyle mi ?

skynet

Üye
Arkadaşlar yukarıda sordum ama cevap verilmedi kilit ekranında hani sağa sola kayan yazılar vardı ya hiç biri mi gelmicek? Yani kilit ekranı hiç değişmicek öyle mi ?
Bunlar gelmeyecek

• Beğen
Tepkiler: csH ve OttomaN TigeR
Rainesto

Rainesto

Üye
Telefon yatayken bildirim merkezi nasıl oluyor fotoğrafını veya videosunu gören oldu mu

remzi33

remzi33

Üye
Yarın kesin verecekler mi güncellemeyi eğer yarın da vermeyeceklerse hiç vermesinler

telefonu yatay kullanırken de Action Center dikey modda açılacak

WP8.1 bekleyen bir garip L920 ile gönderildi.

kahraman333333

kahraman333333

Üye
beyler bakın napalım biliyomusunuz örgütleyelim insanları eğer bu güncellemeden bişey çıkmazsa bazı sitelerde 1 tl den googleye satalım telefonları bence verirler

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ya resimlerin, müziklerin, vidyoların isimleri değiştirmek taşıma, koplama ve silme gelse bize yecek bu ms bunun farkında değil adamı sırf bunlar için 3-4 ay daha beklet ciddi saçmalık geliyor üste kendi yazdığım yazıya karşı çıkıyorum ancak ilerde yenisi çıkartırsın üstüne eklersin ya çok saçma düşünüyorlar inş. final sürümünde gelir

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve PureFood
luckysleven

luckysleven

Üye
beyler bakın napalım biliyomusunuz örgütleyelim insanları eğer bu güncellemeden bişey çıkmazsa bazı sitelerde 1 tl den googleye satalım telefonları bence verirler

ben 100 liraya alırım elindeki telefonu diğerlerinin yanına kardeş olur hem : )

Üst Alt