Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
eee ne bu ama ya bi güncelleme vericekler herşeyi kestiler ne yani şimdi betada kilit ekranı olmucakmı yok yok betada sd karta kurmada olmaz verirler bi bildirim merkezi alın size bukadar yeter derler belki 3 kolon bile gelmez betada

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Tam sürümde gelirse eğer bekleriz gene değer. Betaya vermeseler de olur. Adı üstünde beta. Bu arada sen yeni hesap almışsın. Gene ne oldu?

Telgrafla gonderildi.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
inşallah süprizlerle gelirde rahatlarız

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, skynet ve emz
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Keşke güncelleme içeriklerini insanlarla paylaşılmasa insanlar gördükçe daha fazlasını istiyor aç gözlülükte son moda...Bildirim ekranı derdiniz geliyor. 3 kolon derdiniz geliyor.Cortana(ben) deriz oda geliyor Sadece abd ama kullanabilecek misin kullanabileceksin...Arka plan istendi oda geliyor.Ne yani biR bildirim ekranında bir şey yok diye kıyamet koparacaktınız(aklıma gelmedi adı).Şimdi ise kilit ekranı yoksa yok büyük bi kayıp mı ?Hayır hiç kimse için kayıp değildir bu..Biri çıkıpda bu benim için büyük kayıp derse şaşarım.Biraz elinizdekilerle mutlu olmaya bakın şikayet etmekten vazgeçin hele saçma şeyler için.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, ogzhnoTr, roadrunner2635 ve 4 diğerleri
Bay H

Bay H

Üye
Birçoğunuz haklısınız özelliklerin kısılarak verilmesi konusunda fakat bunların bir kısmı kararlı sürümde gelecek. Şuanda en azından Bildirim merkezi ve hızlı ayarlar gibi kullanımı doğrudan etkileyecek özellikleri erken kullanacak olmamız diğerlerinin eksikliğini hisettirmeyecektir kaldı ki
olmazsa olmaz şeyler de değil OTG dışında.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, suyunsesi, pirenuri ve 4 diğerleri
Heimdalll

Heimdalll

Üye
Keşke güncelleme içeriklerini insanlarla paylaşılmasa insanlar gördükçe daha fazlasını istiyor aç gözlülükte son moda...Bildirim ekranı derdiniz geliyor. 3 kolon derdiniz geliyor.Cortana(ben) deriz oda geliyor Sadece abd ama kullanabilecek misin kullanabileceksin...Arka plan istendi oda geliyor.Ne yani biR bildirim ekranında bir şey yok diye kıyamet koparacaktınız(aklıma gelmedi adı).Şimdi ise kilit ekranı yoksa yok büyük bi kayıp mı ?Hayır hiç kimse için kayıp değildir bu..Biri çıkıpda bu benim için büyük kayıp derse şaşarım.Biraz elinizdekilerle mutlu olmaya bakın şikayet etmekten vazgeçin hele saçma şeyler için.
aynen katılıyorum en önemli şeyler geliyor zaten

Ercument33

Üye
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek

KenanK

KenanK

Üye
güncellemeyi görmeden birşey demek istemiyorum. fakat bana kalırsa Build de anlatılanlar gelecek. Kilit ekranı standart olarak 2 adet gelecektir. yoksa çıkıp da bunun developerlara tanıtmazlar dı tarafındayım. zaten böle bişe build e kadar sızdırılmamıştı bile build de sürpriz oldu herkese. Umarım Microsoft herkesi memnun edecek tipten güncelleme verir.

• Beğen
Tepkiler: emz ve yunus-emre-6606
TurboCall

TurboCall

Üye
Tam sürümde gelirse eğer bekleriz gene değer. Betaya vermeseler de olur. Adı üstünde beta. Bu arada sen yeni hesap almışsın. Gene ne oldu?

Telgrafla gonderildi.

Yeni hesap değil kullanıcı adı değişikliği yaptırayım dedim.

• Beğen
Tepkiler: emz
TurboCall

TurboCall

Üye
Ancak şoyle birşey var normal kullanıcılara neden betada verilmesin / buildde tanıtılan akıllı cihazlarda cortanayı falan gosterdikleri cihazlardada beta yuklu sonuçta bence bu adam kandırıuor.

zbahadir

Üye
Pazartesi aradaki saat farkından dolayı öğlenden sonra beklemeye başlayabiliriz. O zaman göreceğiz neler gelmiş neler gelmemiş ama yine de detaylı bir güncelleme listesi vermeden her şeyi görmek mümkün olmayacak. Görsel olarak değişiklikleri görebiliriz fakat desteklenen özellikler için bir açıklama gelecektir. :)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
1.sayfayı keşke birisi tekrar düzenlesede neler gelicek gelmicek bilsek iyice karışmış :S @papakudioflu

skynet

Üye
Bence yeni konuya geçelim :)

dakamon

dakamon

Üye
Bence beceremediler tam sürüme saklayacaklar yada daha sonraki güncellemelere. Ya yazılım devi bir firmanın mobilde bu kadar aciz olması şaşırtıcı yani. Kesin bir hata falan veriyordur o yüzden vermeyecekler. Ama şöylede bir şey var sanki verecekleri şeyler hali hazırda yıllardır bazı sistemlerde olan şeyler neyin lafı ki bu :) sen zaten geri kalmışsın millete de bunu etkinliklerinde sanki yepyeni bir şeymiş gibi tanıtıyorsun. Eğer betadan sonra tam sürümde de vermezlerse MS büyük dolandırıcı. Şimdilik beta gibi görüp sabredin arkadaşlar tam sürümde de vermezlerse o zaman küfürlerimizi itina ile söyleriz :) sonuçta o kilit ekranını tanıtımda göstermediler mi gösterdiler. O zaman 8.1 ile vermeleri gerekir. Şimdilik ses etmeye gerek yok ama twitterdan isteyen istediğini söyleyebilir malum şahıs :D atış serbest :D

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: TurboCall
Bay H

Bay H

Üye
Özgür abi şuanda Wpcentral veya herhangi başka bir yabancı site bu konu üzerinde detaylı bir yazı yazmadı acaba sadece bir ihtimalden ibaret olabilir mi bu gelmeyecek vs denmesi ?
@bulutsuzgece

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
deniel rubino az önce dedi ki merak etmeyin bu hafta gelecek,yarın demedi bu hafta dedi lanet pislik :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Özgür abi şuanda Wpcentral veya herhangi başka bir yabancı site bu konu üzerinde detaylı bir yazı yazmadı acaba sadece bir ihtimalden ibaret olabilir mi bu gelmeyecek vs denmesi ?
@bulutsuzgece

Söylenen tüm özellikler WP8.1 final güncellemesinde gelecek Haziran ayı sonlarında.
Ancak Preview sürümünde bazı özellikler verilmeyecek, bu kesin.

dakamon

dakamon

Üye
Daniel Rubinho da isyanlarda arkadaşlar az önce twit attı şöyle diyor
"Guys, I love you, but you can stop asking me about 8.1 now. All answers will be coming this week. Have some patience, it's just a phone ;)"
Beyler sizi seviyorum ama artık bana 8.1 ile ilgi soru sormayı bırakın. Bütün cevaplarınıza bu hafta cevap bulacaksınız. Sabırlı olun. Bu sadece bir telefon ;)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve OttomaN TigeR
dakamon

dakamon

Üye
Söylenen tüm özellikler WP8.1 final güncellemesinde gelecek Haziran ayı sonlarında.

Final sürümde verilecekse sorun yok :) ;)

Bay H

Bay H

Üye
Teşekkürler abi ,olduğu kadar artık betada 8-| fakat OTG olsaydı iyiydi :zzz:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

Üst Alt