Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
hocam sanki vardı ya fotolarda anten işareti vardı Bi dikkatli baksana belki odur?

Tost Makinası ile gönderildi.
Görüntülerde yok ki muhtemelen de yok mobil data, gördüklerin wi-fi ya da internet paylaşımı. O kadar da oyladık mobil veriyi finalde değerlendirirler inşallah.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Son 4 gün kaldı :) özelliklerin hepsini sızdırmazlar zaten,sızıntılardan ekstra olarak mutlaka birçok özellik ve eklenti dahil olacaktır

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Çabuk gelsin denilen tarihte çıksın bildirim ekranından wifi bluetot uçak modu vs olmalı birde 8,1 de title renkleri genişler umarım ya biraz eksik olmuş

beats

beats

Üye
Bu arada Microsoftun Translator uygulamasının kamera çevirisiyle Çince ekran görüntülerini istenen dile çevirebiliyor, müthiş çevirisi yok ama neyin ne olduğu anlaşılıyor.

respection123

Üye
Arayüzde değişiklikler fazla :)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Hafta sonu hızlı geçer ve güncelleme haftasına gireriz :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
hafta sonu çok hızlı geçer seçim filan derken birde bakmışız 2 nisan

• Beğen
Tepkiler: emz ve Dejavuex
Bay H

Bay H

Üye

• Beğen
Tepkiler: emz
barannn79

barannn79

Üye
Telefonu fabrika ayarlarına döndürürsek veya 8.1 güncellemesini yaptığımızda mağazadan satın aldığımız uygulamaları tekrar kurmak için yine ödeme yapabiliyormuyuz

orian

orian

Üye
Telefonu fabrika ayarlarına döndürür isek veya 8.1 güncellemesini yaptığımızda mağazadan satın aldığımız uygulamaları tekrar kurmak için yine ödeme yapabiliyor muyuz
Evet bu önemli bir soru.. Şimdi ben birde şunu sorayım. Güncellemeden önce, güncelleştirmeyi hızlandırmak ve hafızayı rahatlatmak adına telefonu sıfırlamayı düşünüyorum. Bedava iken aldığım uygulamayı aynı hesaptan indirmeyi denediğimde aynı şekilde bedava indirebilecek miyim ? Daha önce soruldu ve cevabı verildi ise kusuruma bakmayın..

Heimdalll

Heimdalll

Üye
telefonu sıfırlasanız bile satın alma işlemi Microsoft hesabı ile olacağından Bi problem olmaz

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Evet bu önemli bir soru.. Şimdi ben birde şunu sorayım. Güncellemeden önce, güncelleştirmeyi hızlandırmak ve hafızayı rahatlatmak adına telefonu sıfırlamayı düşünüyorum. Bedava iken aldığım uygulamayı aynı hesaptan indirmeyi denediğimde aynı şekilde bedava indirebilecek miyim ? Daha önce soruldu ve cevabı verildi ise kusuruma bakmayın..

Daha önce soruldu ama önemli değil :) siz bedava iken aldığınız için yine bedava indirebileceksiniz .

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Şu müzik çalara bir stop butonu çok mu zor arkadaş durduruyorum açık kalıyor, kulaklığı çıkarıyorum kendi kendine etkinleşiyor çalmaya devam. Ama butonların aşağı alınması iyi.
Neyse resim paylaşıldı müzik silelim ama serzenişim kalsın, bunu verelim video ayarı sanırım caption settingsten çıkarıyorum onu da.

Bir de sitedeki bildirimler eksik geliyor sebebi mesaj fazlalığı mı başka birşey mi ?
Hocam bende kulaklıkla müzik dinleyen biriyim saatlerce ama kulaklığı çıkardığım an müzik duruyor.
Daha önce soruldu ama önemli değil :) siz bedava iken aldığınız için yine bedava indirebileceksiniz .

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)
Birşey sormak istiyorum.Mesela fruit ninja xboxa geçmeden öncedende paralıydı onu satın alanlar xboxa geçince tekrar satın almak zorunda kaldık gibi yorumlar olmuştu.Bu şimdi sadece xboxa geçenler için mi geçerlidir? bide bu doğru mudur?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Ben xbox'a yeni geçtim . Geçmeden önce indirip sildiğim bazı oyunlar sonradan ücretli oldu . Ben yine ücretsiz indirdim :)

Üst Alt