Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
harika yaaaa :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Videodaki parallaks görünüm mükemmel olmuş.

• Beğen
Tepkiler: beats, Serhan, Rainesto ve 1 kişi daha
tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
hadi seni bekliyoruz wp

emz

emz

Üye
Arkadaşlar5-6 sayfa önce de geçmiş satın alınan uygulamalar hep sizde, daha önceden ilk çıktığında ücretsizken yüklediğiniz uygulamalar da sizde ücretsiz, ancak sonradan bir iki günlük fırsatlarda ücretsiz yüklediklerinizi sildiğinizde tekrar kurmak parayla. Mesela ben tube downloader programını kampanyada ücretsiz indirmiştim, geçen çalışmıyor diye sildim, güncelleme gelmiş, düzelmiş kurayım dedim ancak para istedi. Bunların sanırım dönüşü yok! Dikkat esin ve yedekleme yapın. Belki işe yarar.

Telgrafla gönderildi.

emz

emz

Üye
Bi işide tam yapsaydınya Microsoft, Arka plan yine koyu yine açık.

Eğer tam yapmış olsaydı bir sonraki büyük güncelleme olan 8.5 nasıl çıkardı? Bunları vermeyecek ki, eksik olacak onları tamamlayacak :D Sonrada bakın sizlere ne güncellemeler verdik, ne kadar destekledik diyecek ms. :D

Telgrafla gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada gençler arada bir oy vermeyi unutmuyorsunuz değil mi sopa:

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
Heimdalll

Heimdalll

Üye
Arkadaşlar5-6 sayfa önce de geçmiş satın alınan uygulamalar hep sizde, daha önceden ilk çıktığında ücretsizken yüklediğiniz uygulamalar da sizde ücretsiz, ancak sonradan bir iki günlük fırsatlarda ücretsiz yüklediklerinizi sildiğinizde tekrar kurmak parayla. Mesela ben tube downloader programını kampanyada ücretsiz indirmiştim, geçen çalışmıyor diye sildim, güncelleme gelmiş, düzelmiş kurayım dedim ancak para istedi. Bunların sanırım dönüşü yok! Dikkat esin ve yedekleme yapın. Belki işe yarar.

Telgrafla gönderildi.
yanlış biliyorsunuz uygulamayı satın al diyince para istemiyor, bu uygulama zaten satın alınmış diyor bedava yükleyebiliyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
emz

emz

Üye
yanlış biliyorsunuz uygulamayı satın al diyince para istemiyor, bu uygulama zaten satın alınmış diyor bedava yükleyebiliyorsunuz

Haklısınız. Şimdi denedim öyle diyormuş. Sağ olun. Yoksa ben paralı sanıyordum. O zaman bir sorun yok. Herkes gönül rahatlığıyla silebilir.

Telgrafla gönderildi.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
dosya yönetici ile ilgili bi Haber yokmu hala yaw.pufff :(

emz

emz

Üye
Hala gelmedi. Sızdırılmayan sürprizlerden olması bekleniyor sanıyorum. Ama ms bu belli olmaz. Güvenlik onlar için çok önemli. O nedenle vermeyebilirler.

Telgrafla gönderildi.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
acık uygulamaları aşağı doğru kapatabilecegiz dimi ?

orian

orian

Üye
Bu videodaki arkadas da kimse ne vardi yani telefonu ingilizce yapip oyle cekse videoyu. Ordan cikip oraya giriyo zaten. Sinirlendim simdi:gun1:

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
hem aşağıya doğru kaydırarak kapatma sanki android'ten alınma gibi oluyor.X ile kapatma daha Iyi bence

dakamon

dakamon

Üye
Yahudaily motion linki unsported olarak çıkıyor arkadaşlar şu an maxicep uygulaması dayım Bi duzeltebilirmisiniz?

Tost Makinası ile gönderildi.

emz

emz

Üye
hem aşağıya doğru kaydırarak kapatma sanki android'ten alınma gibi oluyor.X ile kapatma daha Iyi bence

Biraz öyle ama ne yalan söyleyeyim ben de ilgilenmiyorum onunla. Olsa da okur olmasa da. Olsa da kullanacağımı sanmıyorum. Çarpıya basmak daha kolay.

Telgrafla gönderildi.

emz

emz

Üye
Yahudaily motion linki unsported olarak çıkıyor arkadaşlar şu an maxicep uygulaması dayım Bi duzeltebilirmisiniz?

Tost Makinası ile gönderildi.

Sanırım sitede düzgün. Herkes izlemiş çünkü. Sorun programda olabilir. Bende programdayım görünmüyor.

Telgrafla gönderildi.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Biraz öyle ama ne yalan söyleyeyim ben de ilgilenmiyorum onunla. Olsa da okur olmasa da. Olsa da kullanacağımı sanmıyorum. Çarpıya basmak daha kolay.

Telgrafla gönderildi.

aynen :) :)

kahraman333333

kahraman333333

Üye
ben youtube ie den girebiliyorum programsız sizde neden girilmiyor ?

Üst Alt