dakamon
Üye
Hızlı ayarlarda da mobil veri yok![]()
hocam sanki vardı ya fotolarda anten işareti vardı Bi dikkatli baksana belki odur?
Tost Makinası ile gönderildi.
Hızlı ayarlarda da mobil veri yok![]()
Görüntülerde yok ki muhtemelen de yok mobil data, gördüklerin wi-fi ya da internet paylaşımı. O kadar da oyladık mobil veriyi finalde değerlendirirler inşallah.hocam sanki vardı ya fotolarda anten işareti vardı Bi dikkatli baksana belki odur?
Tost Makinası ile gönderildi.
bence bu nokia'nın lumia'lara özel verdiği güncellemenin ismi.
WP8.1 Kod adı olduğu söyleniyor.
bence bu nokia'nın lumia'lara özel verdiği güncellemenin ismi.

Detaylar...bence bu nokia'nın lumia'lara özel verdiği güncellemenin ismi.
Ekledim teşekkürler.Detaylar...Ekledim teşekkürler.

kızma hemen yaw

Evet bu önemli bir soru.. Şimdi ben birde şunu sorayım. Güncellemeden önce, güncelleştirmeyi hızlandırmak ve hafızayı rahatlatmak adına telefonu sıfırlamayı düşünüyorum. Bedava iken aldığım uygulamayı aynı hesaptan indirmeyi denediğimde aynı şekilde bedava indirebilecek miyim ? Daha önce soruldu ve cevabı verildi ise kusuruma bakmayın..Telefonu fabrika ayarlarına döndürür isek veya 8.1 güncellemesini yaptığımızda mağazadan satın aldığımız uygulamaları tekrar kurmak için yine ödeme yapabiliyor muyuz
Evet bu önemli bir soru.. Şimdi ben birde şunu sorayım. Güncellemeden önce, güncelleştirmeyi hızlandırmak ve hafızayı rahatlatmak adına telefonu sıfırlamayı düşünüyorum. Bedava iken aldığım uygulamayı aynı hesaptan indirmeyi denediğimde aynı şekilde bedava indirebilecek miyim ? Daha önce soruldu ve cevabı verildi ise kusuruma bakmayın..
siz bedava iken aldığınız için yine bedava indirebileceksiniz .Hocam bende kulaklıkla müzik dinleyen biriyim saatlerce ama kulaklığı çıkardığım an müzik duruyor.Şu müzik çalara bir stop butonu çok mu zor arkadaş durduruyorum açık kalıyor, kulaklığı çıkarıyorum kendi kendine etkinleşiyor çalmaya devam. Ama butonların aşağı alınması iyi.
Neyse resim paylaşıldı müzik silelim ama serzenişim kalsın, bunu verelim video ayarı sanırım caption settingsten çıkarıyorum onu da.
Bir de sitedeki bildirimler eksik geliyor sebebi mesaj fazlalığı mı başka birşey mi ?
Birşey sormak istiyorum.Mesela fruit ninja xboxa geçmeden öncedende paralıydı onu satın alanlar xboxa geçince tekrar satın almak zorunda kaldık gibi yorumlar olmuştu.Bu şimdi sadece xboxa geçenler için mi geçerlidir? bide bu doğru mudur?Daha önce soruldu ama önemli değilsiz bedava iken aldığınız için yine bedava indirebileceksiniz .
Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)